Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού -Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και ισχυροί άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού -Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και ισχυροί άνεμοι

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11) μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/11), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, αρχικά στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά προς τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Παρασκευή (10/11)

  • Από το μεσημέρι στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.
  • Από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν η υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησος, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα νότια τμήματα της Θεσσαλίας.

Το Σάββατο (11/11)

  • Από τις πρωινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία, στη Δυτική Στερεά, στα νότια τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου και στα Κύθηρα.
  • Από το μεσημέρι στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Μακεδονία και πιθανόν στη Θράκη.
  • Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
  • Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μέχρι αργά το απόγευμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων γίνεται καθημερινά ανά δωδεκάωρο.

Εν τω μεταξύ, η ΕΜΥ προβλέπει και από σήμερα πτώση θερμοκρασίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ