Δερβενοχώρια: Συμβόλαιο θανάτου για γνωστό άνθρωπο της νύχτας - Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Δερβενοχώρια: Συμβόλαιο θανάτου για γνωστό άνθρωπο της νύχτας - Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Το πρόσωπο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου


To μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα εκτελέστηκε συμβόλαιο θανάτου στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στο χωριό Σκούρτα των Δερβενοχωρίων.Ειδικότερα, σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε γνωστό άνθρωπο της νύχτας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε απασχολήσει κατ’επανάληψη στο παρελθόν τις Αρχές. Η επίθεση έγινε στο εξοχικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πλησίασαν δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμου, τον «γάζωσαν» με καλάζνικοφ και εξαφανίσθηκαν.

Το πρόσωπο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Όπως έγινε γνωστό, από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο συγγενείς του μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr οι δράστες άφησαν μηχανή μεγάλου κυβισμού σε στενό σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι του θύματος και φορώντας κουκούλα έφτασαν στην αυλή και άνοιξαν πυρ εναντίον του 53χρονου που βρίσκονταν έξω μαζί με αρκετά μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ