Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: Ο μικρός έκανε τον λιπόθυμο για να σταματήσει να τον δαγκώνει

Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: Ο μικρός έκανε τον λιπόθυμο για να σταματήσει να τον δαγκώνει

Εχει σοκάρει άπαντες η επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο αγόρι στην Αρτέμιδα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/10).

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο 11χρονος μαθητής στις 7 το απόγευμα εκείνης της μέρας, είχε πάρει το ποδήλατό του και πήγε να κάνει μια βόλτα στην περιοχή. Κάποια στιγμή πετυχαίνει ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ, το οποίο του επιτέθηκε, τον πέταξε κάτω από το ποδήλατο και άρχισε να τον δαγκώνει, στο κεφάλι, στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Ο 11χρονος έκανε τον λιπόθυμο για να γλιτώσει από το πίτμπουλ στην Αρτέμιδα

Οπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, το 11χρονο παιδί, για να γλιτώσει από την μανία του σκύλου, έκανε τον λιπόθυμο, καθώς το σκυλί στην δεύτερη επίθεση που του πραγματοποίησε τον μύρισε και σηκώθηκε και έφυγε.

Το τραυματισμένο αγόρι νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και χειρουργήθηκε, με την ζωή του να μην βρίσκεται, ευτυχώς, πλέον σε κίνδυνο. Ηταν τέτοια η επίθεση που πραγματοποίησε το πίτμπουλ εναντίον του παιδιού, που βρέθηκε ένα δόντι στο κρανίο του 11χρονου.

Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε ότι του ανήκει ο σκύλος -Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ αρνήθηκε ότι του ανήκει ο σκύλος, και τόνισε ότι είναι με τα άλλα τα αδέσποτα στην γειτονιά. Το σκυλί βρισκόταν έξω από το σπίτι και επιτέθηκε στο παιδί που έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Η αστυνομία θα διερευνήσει το περιστατικό, δηλαδή για το αν ο σκύλος, έφυγε από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του φερόμενου ιδιοκτήτη του, ή αν όντως είναι αδέσποτο, καθώς ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ