Επίθεση στον Μάνο Δασκαλάκη από την οικογένεια της Πισπιρίγκου: «Συνεργάζεται με την αστυνομία εναντίον της»

Επίθεση στον Μάνο Δασκαλάκη από την οικογένεια της Πισπιρίγκου: «Συνεργάζεται με την αστυνομία εναντίον της»

Οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη είχαν κλονιστεί ανεπανόρθωτα πολύ πριν από τη σύλληψη της 33χρονης. Κι αυτό γιατί στενοί συγγενείς της προφυλακισμένης σήμερα γυναίκας πίστευαν πως ο πατέρας των τριών παιδιών συνεργαζόταν με τις Αρχές σε βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι συγγενείς της Ρούλας υποψιάζονταν όχι μόνο ότι ο Μάνος ήταν ο «ρουφιάνος» ή ο «λαγός της Ασφάλειας», όπως τον αποκαλούσαν, αλλά και ότι είχε συνεργαστεί με τις Αρχές μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας.

Στο μεταξύ, η οικογένεια αλλά και οι συνήγοροι της Πισπιρίγκου διαψεύδουν ότι η 33χρονη τον είχε απατήσει στη διάρκεια της σχέσης τους και υποστηρίζουν ότι παραδέχτηκε κάτι τέτοιο στον Δασκαλάκη για να τον κάνει να ζηλέψει, αφού εκείνος, όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε απατήσει με πάμπολλες γυναίκες.

Ο 30χρονος μετά τις διαδοχικές συνεντεύξεις που παραχώρησε ακολουθεί το δρόμο της σιωπής και είναι κλεισμένος στο σπίτι του. Σύμφωνα με το Star, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα και ελάχιστοι άνθρωποι (ο δικηγόρος του και οι Αρχές) γνωρίζουν πού βρίσκεται.

Άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον είπε πως όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα, εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός». «Ζω τη δική μου φυλακή», φέρεται να λέει ο 30χρονος στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS