Φρενίτιδα για την Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη: «Μόνικα, σε αγαπάμε», φώναζαν έξω από το «Ολύμπιον» [βίντεο]

Φρενίτιδα για την Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη: «Μόνικα, σε αγαπάμε», φώναζαν έξω από το «Ολύμπιον» [βίντεο]

Πανζουρλισμός επικράτησε έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον», όταν το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί, αντίκρισε την Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ιταλίδα σταρ έφτασε στο «Ολύμπιον» και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, που είχε στρωθεί, ακούγοντας τον κόσμο να την φωνάζει. «Μόνικα σε αγαπάμε», φώναζαν παρευρισκομένοι, ενώ η ηθοποιός υπέγραφε αυτόγραφα και χαμογελούσε στους φωτογράφους.

Μάλιστα, πλησίασε θαυμαστές και υπέγραψε ένα κίτρινο χαρτόνι.

Λίγο μετά, η Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στη σκηνή, μετά από παρατεταμένο χειροκρότημα. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η σταρ βραβεύτηκε με τον «Χρυσό Αλέξανδρο», ως το τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ.

Το βραβείο παρέδωσε στη Μόνικα Μπελούτσι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος την καλωσόρισε στα ιταλικά, τιμώντας την καταγωγή της.

Η ίδια παρέλαβε συγκινημένη τον «Χρυσό Αλέξανδρο» ευχαριστώντας στα ελληνικά για την τιμητική διάκριση.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Μαρία Κάλλας, η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσής μου» είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ