«Γιατί σκότωσα τον Σάκη» - Η φόνισσα της Χαλκίδας εξηγεί ότι ήταν μια τελευταία προσπάθεια για να σώσει το γάμο της

«Γιατί σκότωσα τον Σάκη» - Η φόνισσα της Χαλκίδας εξηγεί ότι ήταν μια τελευταία προσπάθεια για να σώσει το γάμο της

Ως μια τελευταία προσπάθεια να σώσει το γάμο της χαρακτήρισε τη δολοφονία του Σάκη Νικολάου η 39χρονη Παναγιώτα Ρέμπελου, που του έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του και τον σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Απολογούμενη, η φόνισσα της Χαλκίδας αρνήθηκε ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να φοβίσει τον Σάκη και να τον αναγκάσει να παραδεχτεί μπροστά στον άντρα της ότι πριν από 15 χρόνια ουσιαστικά τη «βίασε», εκμεταλλευόμενος το ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ!

Χαλκίδα: Το ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε τη ζωή της 39χρονης "κόλαση"

Το ένοχο μυστικό για την «κακοποίηση» που υπέστη λίγο πριν από το γάμο της γνωστοποιήθηκε από ανώνυμο τηλεφώνημα στο σύζυγό της το 2011 και έκτοτε η ζωή της μετατράπηκε σε κόλαση. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι πίσω από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, το οποίο επαναλήφθηκε το 2021, βρισκόταν το θύμα. Υποστήριξε, επίσης, ότι την προηγούμενη νύχτα του φονικού σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ εκείνης και του συζύγου της, κάτι που την τσάκισε ψυχολογικά με αποτέλεσμα να την οδηγήσει έξω από το σπίτι του Σάκη το πρωινό της 20ής Ιανουαρίου.

Η πλευρά του θύματος ισχυρίζεται ότι η 39χρονη είχε ερωτική εμμονή με τον Σάκη, κάτι που η ίδια το αρνείται.

Ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω χωρίς να έχω συναίσθηση του τρόπου και του αριθμού των πληγμάτων

«Όταν τον συνάντησα και αρνήθηκε για άλλη μία φορά να αναλάβει τις ευθύνες του, διευκρινίζοντας στο σύζυγό μου τι είχε συμβεί στο παρελθόν μεταξύ μας, κρατώντας το μαχαίρι για εκφοβισμό, ένιωσα για άλλη μία φορά ντροπιασμένη και ατιμασμένη και ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω χωρίς να έχω συναίσθηση του τρόπου και του αριθμού των πληγμάτων» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με το μετέπειτα σύζυγό της (παντρεύτηκαν στις 8 Νοεμβρίου 2008), με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών και ένα κορίτσι το οποίο σήμερα είναι 12 ετών.

«Αρχές του 2011 ο σύζυγός μου δέχτηκε, όπως μου είπε, ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο του είπαν “μάζεψε τη γυναίκα σου και πρόσεχε ποιον βάζεις στο σπίτι σου”. Με ρώτησε αν συμβαίνει κάτι μεταξύ εμού και του Νικολάου, καθώς ανέφερε το όνομά του. Αρνήθηκα, αλλά αυτό δεν τον έπεισε, με αποτέλεσμα για τον επόμενο ένα, ενάμιση χρόνο να ζούμε έναν εφιάλτη, αφού δημιουργούσε καθημερινές σκηνές σε βάρος μου, ανέφερε διάφορα υπονοούμενα κ.λπ… Στα τέλη καλοκαιριού του 2021, ο σύζυγός μου ήρθε στο σπίτι μαινόμενος συνεπεία ενός τηλεφωνήματος που είχε δεχτεί και πάλι, με το οποίο τον ενημέρωσαν ότι εγώ με τον Αθανάσιο Νικολάου διατηρούσαμε εξωσυζυγικό δεσμό. Ο εφιάλτης ξαναγύρισε. Συνέχισα να αρνούμαι, πλην όμως ο σύζυγός μου δεν με πίστευε. Καθημερινά για ένα και πλέον μήνα δεχόμουν τις πιέσεις του να του πω την αλήθεια, μέχρι που ενέδωσα και του περιέγραψα ακριβώς το περιστατικό, εξηγώντας του συνάμα ότι δεν είχε ξανασυμβεί έκτοτε».

Όπως είπε, τον Οκτώβριο του 2021 συνάντησε τον Νικολάου, ζητώντας του να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξηγήσει στο σύζυγό της ότι δεν υπήρχε εξωσυζυγική σχέση, πλην όμως εκείνος αρνήθηκε, ενώ, σύμφωνα με όσα είπε, λίγες ημέρες αργότερα ο σύζυγός της συναντήθηκε με το θύμα, ζητώντας του να μείνει μακριά από την οικογένειά τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ