Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης

Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης

 Για 36 χρόνια εργαζόταν ο Αιγύπτιος που αιματοκύλισε τη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Ο Αιγύπτιος με το όνομα Αρης, 76 ετών ο οποίος εργαζόταν επί 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση και φέρεται να απολύθηκε πριν από έναν χρόνο περίπου, ήταν ο δράστης της αιματηρής ένοπλης επίθεσης στη Γλυφάδα.

Ο 76χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο ήταν επί δεκαετίες ο επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση και ένα άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Σήμερα εισήλθε με το αυτοκίνητό του στα γραφεία και έχοντας δύο όπλα ανέβηκε τους ορόφους ψάχνοντας τα πρώην αφεντικά του για να τους δολοφονήσει. «Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους» φέρεται να δήλωνε καθώς ανέβαινε τους ορόφους προτρέποντας τους υπαλλήλους να φύγουν από το κτίριο.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος δολοφόνησε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση πυροβολώντας την στον κεφάλι, σκότωσε τον γαμπρό της, συνιδιοκτήτη της εταιρείας και σύζυγο της αδελφής της αλλά και έναν υπάλληλο, πρώην καπετάνιο ο οποίος καθώς βρέθηκε μπροστά σε αυτό το σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησε να μπει στη μέση, να ηρεμήσει και να αφοπλίσει τον δράστη.

«Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν περίπου στις 10:00 το πρωί. Ο δράστης είχε κρατήσει το μπουτόν από το γκαράζ, απ’ όπου και μπήκε στο κτίριο. Σε έναν από τους εργαζόμενους που είδε εκείνη την στιγμή, είπε: «ήρθα να λύσω τους λογαριασμούς μας. Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», και ζητούσε από όλους τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν.

Στόχος του ήταν ξεκάθαρα οι τρεις εφοπλιστές, και κανένας άλλος. Ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου βρέθηκε ενώπιον των θυμάτων, και χωρίς κανέναν δισταγμό, τους αφαίρεσε την ζωή με την καραμπίνα. Νεκροί από τα πυρά του 70χρονου Αιγύπτιου, είναι η Μαρία Καρνέση -ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας και αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση- ο γαμπρός της, Αντώνης Βλασσάκης και ο πρώην καπετάνιος-εργαζόμενος της επιχείρησης Η.Κ, ο οποίος προσπάθησε να μπει στη μέση και να του πάρει την καραμπίνα, στην προσπάθειά του να αφοπλίσει τον δράστη, και φέρεται να δέχθηκε μία σφαίρα πισώπλατα. Στη συνέχεια ο 70χρονος επέστρεψε στο υπόγειο και έβαλε τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται ότι εντός του οχήματός του, εντοπίστηκε και ένα περίστροφο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ