Ο καπετάνιος αφόπλισε τον Αιγύπτιο και εκείνος έβγαλε το δεύτερο όπλο και τον πυροβόλησε πισώπλατα

Ο καπετάνιος αφόπλισε τον Αιγύπτιο και εκείνος έβγαλε το δεύτερο όπλο και τον πυροβόλησε πισώπλατα

Συγκλονισμένη παραμένει η Γλυφάδα μετά το αδιανόητο μακελειό χθες στα γραφεία της ναυτιλιακής της οικογένειας Καρνέση.

Στόχος του δράστη φαίνεται ότι ήταν η ίδια η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση και ο γαμπρός της, που κατά τις πληροφορίες έπεσε πρώτος νεκρός. «Πάω να σκοτώσω τα αφεντικά», φέρεται να είπε ο δράστης στον φύλακα του κτιρίου όταν τον ρώτησε τι πάει να κάνει.

Ο Αιγύπτιος, αφού διαφώνησε με τη Μαρία Καρνέση, κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και έφερε τα δύο όπλα του: μια καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Μπήκε στο γραφείο της Καρνέση, την πυροβόλησε στο χέρι, και εκείνη έτρεξε στο γραφείο του γαμπρού της Αντώνη Βλασσάκη, CEO της εταιρείας, για να κρυφτεί και να σωθεί, προσπάθησε να διαφύγει του δράστη. Ο Αιγύπτιος την ακολούθησε. Πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό της, και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, που βρισκόταν στο γραφείο, βλέποντας αυτό το αδιανόητο σκηνικό, επιχείρησε να παρέμβει, να ηρεμήσει τον δράστη και να του πάρει το όπλο. Κατά πληροφορίες, κατάφερε να του αποσπάσει την καραμπίνα και τότε ο Αιγύπτιος πήρε το περίστροφό του και τον πυροβόλησε πισώπλατα. Στη συνέχεια σκότωσε τη Μαρία Καρνέση πυροβολώντας την στο κεφάλι.

Οι συγγενείς του καπετάνιου που έχασε τη ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη στην εταιρεία που εργαζόταν επί δεκαετίες, αρχικά στα καράβια και στη συνέχεια, ενώ ήταν συνταξιούχος, στο λογιστήριο, βρίσκονται σε σοκ για το αποτρόπαιο τέλος του, μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και αναφέρουν ότι, έτσι όπως ήταν στις τελευταίες του στιγμές, έτσι ήταν και σε όλη του τη ζωή.

Μακελειό στη Γλυφάδα: Πώς ο Αιγύπτιος σκότωσε τον καπετάνιο, συντετριμμένη η οικογένειά του

Οι συγγενείς του καπετάνιου μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

«Τι άνθρωπο έχασα, τι να σας πω, ούτε κουνούπι δεν είχε πειράξει ποτέ του. Τόσο άδικα να φύγει τη δουλειά του έκανε, πήγε να βοηθήσει. Αυτός πυροβόλησε και του πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε με πιστόλι στην πλάτη», ανέφερε η σύζυγός του, ενώ ο γαμπρός του ανέφερε ότι «όπως βοήθαγε όλο τον κόσμο, έτσι ήταν και οι τελευταίες του στιγμές, πήγε να βοηθήσει».

«Ο πόνος είναι αβάσταχτος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αισθανόμαστε και τι κενό νιώθουμε», ανέφερε η κόρη του, ενώ ο αδελφός του μίλησε για τις τελευταίες του στιγμές: «Πήγε να τον αφοπλίσει, αλλά όταν του πήρε την καραμπίνα, έβγαλε το πιστόλι και τον σκότωσε».

«Έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σώσει μια ζωή, έτσι ήταν ήρωας», είπε άλλο συγγενικό πρόσωπο του καπετάνιου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ