«Μύριζε αλκοόλ η ανάσα του»: Γνώριμος των Αρχών ο οδηγός σχολικού που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

«Μύριζε αλκοόλ η ανάσα του»: Γνώριμος των Αρχών ο οδηγός σχολικού που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με... αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 66χρονο οδηγό σχολικού λεωφορείου σημειώθηκε την Τρίτη (4/4) στα Καλύβια, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται καθώς μετέφερε τους μαθητές δίχως να έχει δίπλωμα οδήγησης

Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος άνδρας οδηγούσε επί έξι ολόκληρους μήνες το σχολικό λεωφορείο δίχως άδεια, αφού αυτή του είχε αφαιρεθεί τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς ο 66χρονος είχε πιαστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Με... ιστορικό στις Αρχές ο 66χρονος οδηγός του σχολικού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 66χρονος οδηγός δεν είναι άγνωστος στις Αρχές, μιας και στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά για την οδηγική του συμπεριφορά, και όχι μόνο. Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, επικίνδυνη οδήγηση, επίθεση σε αστυνομικούς, εξύβριση και απείθεια αποτελούν ένα μέρος από το «ιστορικό» του 66χρονου.

Σημειώνεται ότι στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 40 μαθητές από το συγκρότημα, το οποίο στεγάζει γυμνάσιο και λύκειο. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγούσε χωρίς να έχει άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, του είχε αφαιρεθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Τσακώθηκε μέχρι και με τους αστυνομικούς

Ο 66χρονος το πρωί της Τρίτης, αντιλαμβανόμενος τα όσα θα ακολουθούσαν, προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι περιμένει τον οδηγό του λεωφορείου και πως αυτός είναι ο ιδιοκτήτης. Λίγο αργότερα η κατάσταση ξέφυγε, αφού ο 66χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά τελικά οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία τού πέρασαν χειροπέδες.

«Μύριζε αλκοόλ η ανάσα του και μας μιλούσε άσχημα», αναφέρουν χαρακτηριστικά μαθητές του σχολικού συγκροτήματος των Καλυβίων για τον 66χρονο οδηγό του λεωφορείου.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το ότι ο 66χρονος οδηγούσε δίχως δίπλωμα από τη στιγμή που τόσο η Περιφέρεια όσο και το ΚΤΕΛ, που είναι υπεύθυνοι για τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων, φέρονται να γνώριζαν πως είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης από τον 66χρονο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ