Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Παρά τη βελτίωση της υγείας του, ο 8χρονος θα υποβληθεί σε νέα χειρουργεία

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Παρά τη βελτίωση της υγείας του, ο 8χρονος θα υποβληθεί σε νέα χειρουργεία

H υγεία του 8χρονου παιδιού από τη Χαλκιδική, που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, καθώς το βράδυ της Πέμπτης οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τον αποσωλήνωσαν έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων.

Δεν τελείωσε όμως η περιπέτειά του, αφου θα χρειαστούν κι άλλα χειρουργεία για την πλήρη αποκατάσταση του χεριού του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, Γεώργιο Τσικόπουλο, τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι καλά, «δηλαδή το παιδί είναι σταθερό και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον».

«Έχουμε μέλλον αλλά το παιδάκι βρίσκεται σε καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως έχει δρομολογηθεί και το ιατρικό πλάνο που θα ακολουθηθεί για την αποκατάσταση του παιδιού.

Την προσεχή Τρίτη ο 8χρονος θα υποβληθεί στην πρώτη επανεγχείρηση στο χέρι του και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθεί ένα ακόμα μεγάλο χειρουργείο για την αποκατάσταση του ωλένιου νεύρου.

Όπως είπε ακόμα, ο 8χρονος υποστηρίζεται από υπέροχους ανθρώπους και συγγενείς του και το νοσοκομείο θα είναι δίπλα του για να το στηρίξει ψυχολογικά, καθώς «δυστυχώς έχει πλήρη συνείδηση του τι έγινε και χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς».

Αναζήτησε τους γονείς του μόλις ξύπνησε

Τέλος, όπως έκανε γνωστό ο κ. Τσικόπουλος, όταν ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια του το παιδί αναζήτησε τους γονείς του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Περισσότερες από πέντε ώρες περπατούσε τραυματισμένο μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει
Το 8χρονο παιδάκι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα είχε γαντζωθεί στην αγκαλιά της μάνας του τη στιγμή της γυναικοκτονίας και τα σκάγια το τραυμάτισαν και αυτό σοβαρά.

Για περισσότερες από 5 ώρες περπατούσε τραυματισμένο μέσα στο σπίτι, ανήμπορο να αντιδράσει, με τους δύο γονείς του να κείτονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ