Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Είπαμε» στο παιδί ότι η μαμά πήγε μια βόλτα λέει η αδερφή της 43χρονης

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Είπαμε» στο παιδί ότι η μαμά πήγε μια βόλτα λέει η αδερφή της 43χρονης

Η αδερφή της 43χρονης Γεωργίας, που έπεσε θύμα δολοφονίας στη Σαλαμίνα από τον 71χρονο πρώην σύντροφό της, τόνισε πως ο δράστης περίμενε να φύγει το παιδί για το σχολείο και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Σε ερώτηση για το αν γνώριζε τα προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι της αδερφής της ανέφερε μιλώντας στον Alpha ότι: «Νόμιζα ότι την ήξερα, θα έλεγα ότι μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Αναρωτιέμαι αυτοί που άκουγαν και εμείς δεν γνωρίζαμε γιατί δεν ενημερώθηκε η οικογένεια. Φαντάζονταν ότι ξέραμε; Έχει παγώσει όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν μίλησε κανείς. Ενάμιση χρόνο που έμενε η αδερφή μου στη Σαλαμίνα δεν την είδα χτυπημένη».

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Περίμενε να φύγει το παιδί για να τη σκοτώσει

Aναφερόμενη στον 71χρονο τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η καλύτερη επιλογή για την αδερφή μου. Φαινόταν χαμηλών τόνων. Το παιδί δεν έδειχνε ποτέ. Παιδιά σαν τον ανιψιό μου τα διακρίνεις από τη συμπεριφορά τους αν συμπαθούν ή όχι έναν άνθρωπο. Δεν μπορούν να μιλήσουν αλλά μπορούν να το δείξουν. Όλο μας το ενδιαφέρον ήταν καθαρά στο βιοποριστικό και η άρνησή του να δουλέψει ή να βγάλει μια σύνταξη. Περιστασιακά εργαζόταν και ζούσε στην πλάτη της αδερφής μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο».

«Η αδερφή μου, μου είχε πει την τελευταία εβδομάδα ότι είχαν κάποιες αντιπαραθέσεις, αλλά όχι καβγά» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε και για τον ανιψιό της, ο οποίος πλέον μένει με τον πατέρα του. Όπως είπε, το παιδί δεν γνωρίζει ακόμα ότι η μαμά του δεν ζει, με τον πατέρα του, τη θεία του και τη γιαγιά του να ακολουθούν οδηγίες από ειδικούς.

«Περίμενε να φύγει το παιδί για να τη σκοτώσει. Δεν είχε πάει σχολείο ήταν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι. Οι ψυχολόγοι δεν έχουν μιλήσει ακόμα στο παιδί, αυτά θέλουν μια διαδικασία που ίσως πάρει χρόνο. Έχουμε μόνο τη μαρτυρία. Απ' ότι έχω εικόνα το παιδί δεν γνωρίζει. Δεν θέλαμε να το ταράξουμε με ερωτήσεις. Γιατί ακόμα αυτό θα τον ταράξει. Ακολουθούμε κοινή γραμμή όπως αν ζούσε η αδερφή μου. Δεν φοράμε μαύρα, είμαστε κανονικοί όλοι» υπογράμμισε η αδερφή της 43χρονης.

«Του είπαμε ότι η μαμά έχει πάει μια εκδρομή, μίλησε με τον μπαμπά του. Η γραμμή είναι να του πουν ότι η μαμά λείπει μέχρι να μπορέσουν να του πουν αυτά που πρέπει να του πουν και εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα. Θεωρώ ότι το παιδί έχει καταλάβει αλλά δεν έχω κάποια απόδειξη και δεν τολμάω να προσπαθήσω να τον ρωτήσω να μου το επιβεβαιώσει» κατέληξε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος μετά την απολογία κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ, φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές Αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφό του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ