Χαλκίδα: «Θα παρουσιάσουμε μήνυμα που δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του» - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Χαλκίδα: «Θα παρουσιάσουμε μήνυμα που δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του» - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με μια 39χρονη γυναίκα να δολοφονεί έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Μάλιστα, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη, η κηδεία του ξυλουργού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα.

«Γράφτηκε ο επίλογος, τον αποχαιρετήσαμε χθες. Η λέξη οδύνη έχει χάσει την έννοιά της. Όλος ο κόσμος τον αποχαιρέτησε, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές αυτές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, μιλώντας στο MEGA.

Όπως λέει ο ίδιος, η αιτία του εγκλήματος έχει ξεκαθαρίσει. «Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί. Όταν το 2021 ήρθε στο γραφείο μου, ζητώντας τη βοήθειά μου, ο 43χρονος για να αποφύγει τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από την κατηγορούμενη, τον συμβούλεψα να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν και φίλος του. Αυτή η ενημέρωση οδήγησε δυστυχώς, όπως μας λένε οι γονείς της 39χορνης, από την ημέρα εκείνη μέχρι και το Σάββατο (σ.σ. ημέρα της δολοφονίας) υπήρχαν συνεχείς ξυλοδαρμοί. Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ξυλοδαρμούς η κατηγορούμενη θεώρησε υπεύθυνο τον 43χρονο, γιατί αποκάλυψε στον σύζυγό της, τη συμπεριφορά της» σημείωσε.

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Θα παρουσιάσουμε μήνυμα που…»

Όπως είπε ο κ. Τάρτης: «Επιχειρείται δεύτερη δολοφονία του από τους συγγενείς της κατηγορουμένης γιατί αφήνουν υπονοούμενα για άλλου είδους πράξεις από τη μεριά του και αυτό πρέπει να σταματήσει. (…) Ήταν πολύ αγχωμένος και στεναχωρημένος, φοβόταν. Μια μάρτυρας η οποία θα προταθεί από εμάς θα προσκομίσει ένα μήνυμά του το οποίο δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του».

Έφτασε στον ανακριτή για να απολογηθεί η δολοφόνος του 43χρονου

Λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί έφτασε στα δικαστήρια η δράστις που σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, κάτω από το σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη έφτασε στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ έκρυβε το πρόσωπό της κάτω από μία κουκούλα και μία μάσκα.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το evima, λίγο πριν περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου Χαλκίδας η 39χρονη υπήρξε μια νέα ανατροπή η οποία αφορά τους δικηγόρους της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, την υπερασπιστική γραμμή της φερόμενης δολοφόνου του άτυχου Σάκη ανέλαβε μαζί με τον Θεμιστοκλή Κωνστιλίδη και ο γνωστός δικηγόρος από τη Χαλκίδα Δημήτρης Ανδρέου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ