Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Με 4 σφαίρες σκότωσε την 39χρονη ο σύζυγός της, μπροστά στο παιδί τους

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Με 4 σφαίρες σκότωσε την 39χρονη ο σύζυγός της, μπροστά στο παιδί τους

Με τέσσερις σφαίρες σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του ο 36χρονος άνδρας στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, με τη νεκροψία να δείχνει ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του.

Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, είναι ίδια με την πρώτη αυτοψία - νεκροψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Δηλαδή, η 36χρονη μητέρα έφερε τραύματα σε αρκετά σημεία του σώματός της και ενδεικτικά σε ώμο, μασχάλη, πλάτη, τράχηλο και πρόσωπο.

Φαίνεται κατά την ιατροδικαστική εξέταση να επιχείρησε τη διαφυγή της, με τα συνδυαστικά τραύματα να είναι και εκείνα που έσυραν στον θάνατο την 36χρονη. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί περιφερόταν για ώρες ανάμεσα στις σορούς των γονιών του.

Χαλκιδική: Σε πολύωρο χειρουργείο υπεβλήθη το 8χρονο αγοράκι

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, που έφερε βαθύ τραύμα από τον αγκώνα μέχρι την παλάμη από τα σκάγια της καραμπίνας. Σύμφωνα με το thesstoday, χθες Δευτέρα (22/5) υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ έφερε και εκδορές σε όλο του το σώμα, καθώς και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πηγές από το Ιπποκράτειο ήταν τόσο απαιτητικό το χειρουργείο που χρειάστηκε η συνδρομή πλαστικών χειρουργών από το Παπανικολάου, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν όλα τα σκάγια, ωστόσο εκτιμάται ότι θα χρειαστεί δύο ακόμη επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση των τραυμάτων του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ