Ηλιούπολη -Στην ανακρίτρια ο αστυνομικός -Εκμεταλλευόταν την 19χρονη το κύκλωμα από τα 16 της; Τι ερευνούν οι αρχές

Ηλιούπολη -Στην ανακρίτρια ο αστυνομικός -Εκμεταλλευόταν την 19χρονη το κύκλωμα από τα 16 της; Τι ερευνούν οι αρχές

Στην ανακρίτρια οδηγείται το πρωί ο πρώην φίλος της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη, τον οποίο κατήγγειλε στις αρχές ότι την εξέδιδε πριν από δύο χρόνια.

Σε βάρος του 32χρονου άνδρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες πριν από δύο ημέρες.

Η 19χρονη στην κατάθεση που είχε δώσει στις αρχές μόλις κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα του 39χρονου αστυνομικού είχε πει ότι ο πρώην φίλος της την εκμεταλλευόταν: «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δύο κατηγορούμενοι, ο αστυνομικός και ο 32χρονος να συνδέονται μεταξύ τους στο πλαίσιο δράσης οργανωμένου κυκλώματος σωματεμπορίας.

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία από την εν διαστάσει σύζυγο του αστυνομικού
Και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, μία νέα καταγγελία αυτή τη φορά από την εν διαστάσει σύζυγο του προφυλακισμένου αστυνομικού δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Η γυναίκα αυτή αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια με τη δικηγόρο της, Ελισσάβετ Τσέρτου, να δηλώνει ότι: «η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του».

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού, το παιδί διέμενε στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης και έχει υποβάλει αίτημα στην εισαγγελία ανηλίκων, ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της κόρης της στα όσα κατηγορείται ο αστυνομικός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ