Ηράκλειο: «Μου έβαλαν φωτιά σε φορτηγό 80.000 ευρώ για να με εκδικηθούν» λέει η γυναίκα που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της

Ηράκλειο: «Μου έβαλαν φωτιά σε φορτηγό 80.000 ευρώ για να με εκδικηθούν» λέει η γυναίκα που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της

Eμπρησμό για λόγους αντεκδίκησης καταγγέλλει μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης η Μαρία Σταυρακάκη, η γυναίκα που βρίσκεται προφυλακισμένη για την επίθεση με οξύ στον πρώην σύζυγο της.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, η Μαρία Σταυρακάκη είπε: «Χθες το βράδυ μπήκαν στο εργοτάξιο μας, κόβοντας την περίφραξη και έβαλαν φωτιά σε τετραξονικό όχημα αξίας άνω των 80.000 ευρώ με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς».

Το περιστατικό, σύμφωνα και με την Πυροσβεστική, έγινε στις 00.20 τα μεσάνυχτα μέσα σε εργοτάξιο στο Καστέλι Πεδιάδος, κοντά στο χώρο του νέου αεροδρομίου.

«Δέχομαι απειλές πολύ πριν την επίθεση με το οξύ», λέει στο protothema.gr η Μαρία Σταυρακάκη αναφερόμενη σε ηχητικά ντοκουμέντα που έχει καταθέσει στις δικαστικές Αρχές στα πλαίσια της μηνυτήριας αφοράς της κατά συγγενή του πρώην συζύγου της, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την απειλούσε ότι θα βλάψει μέλη της οικογένειας της.

«Δεχόμουν απειλές πολύ καιρό πριν την επίθεση με το οξύ, προκειμένου να με εκφοβίσουν για να διακόψω οριστικά τις σχέσεις μου με τον πρώην σύζυγο μου. Τώρα αυτές οι απειλές γίνονται πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Η οικογένεια μου δεν φταίει σε τίποτα, πόσο μάλλον τα άψυχα αντικείμενα. Λυπάμαι πάρα πολύ για ότι συνέβη και τιμωρούμαι γι αυτό, για τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκα. Μετανιώνω κάθε μέρα…».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ