Ηράκλειο: Σοκαριστικό βίντεο από απόπειρα βιασμού γυναίκας

Ηράκλειο: Σοκαριστικό βίντεο από απόπειρα βιασμού γυναίκας

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας στο Ηράκλειο της Κρήτης από έναν άγνωστο άνδρα το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το creta24.gr, ο δράστης ακολουθεί μια ανυποψίαστη κοπέλα και ξαφνικά της εξαπολύει επίθεση. Αρχικά της επιτέθηκε από πίσω και στη συνέχεια προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Η κοπέλα αντέδρασε, αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Το βίντεο με την απόπειρα βιασμού

Είχε προηγηθεί ανάλογη καταγγελία από άλλη γυναίκα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Να περάσουν χειροπέδες στον δράστη, να τον στείλουν στη Δικαιοσύνη και εκεί να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Για την ώρα η ανασφάλεια στην περιοχή κυριαρχεί.

Ένα άτομο προσήχθη το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου και εξεταζόταν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον άνδρα που βρίσκεται πίσω από τις δύο απόπειρες βιασμού στο Ηράκλειο τα προηγούμενα 24ωρα.

Οι δύο κοπέλες, ηλικίας 25 και 17 ετών, είπαν ότι γλίτωσαν γιατί έβαλαν τις φωνές και ο δράστης απομακρύνθηκε. Οι επιθέσεις έγιναν στην περιοχή του Λάκκου. Ο άνδρας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ