Καιρός: «Αρωμα» καλοκαιριού με ηλιοφάνεια και άνοδο θερμοκρασίας

Καιρός: «Αρωμα» καλοκαιριού με ηλιοφάνεια και άνοδο θερμοκρασίας

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα άστατου καιρού, το καλοκαίρι πλησιάζει δειλά δειλά από σήμερα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη την χώρα, καθώς θα είναι αίθριος, με εξαίρεση τοπικά στα βόρεια ορεινά όπου αναμένονται πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα. Μετά το χθεσινό μπουρίνι, ο καιρός και στην Αθήνα θα είναι καλός, ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά από σήμερα την άνοδό της τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ, με την θερμοκρασία σήμερα να ανεβαίνει κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Κρήτης. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα νότια. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα βόρεια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS