Καλλιθέα: Η συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης βόμβας σε κάβα

Καλλιθέα: Η συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης βόμβας σε κάβα

Aναστάτωση επικράτησε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/03) στην Καλλιθέα, στην οδό Αλέξανδρου Πάντου, λόγω ισχυρής έκρηξης βόμβας σε κάβα ποτών και αναψυκτικών.
Μάλιστα, σε βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, καταγράφηκε η συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης της βόμβας στην Καλλιθέα.

Κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτήρια κατέγραψαν την εικόνα, ενώ είναι φανερό πως επρόκειτο για βόμβα σχετικά μεγάλης ισχύος, αφού αμέσως μετά την έκρηξη, «εξαφανίζεται» μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης η είσοδος του καταστήματος. Στο βίντεο ακούγεται, επίσης, ο εκκωφαντικός ήχος από την έκρηξη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης στην Καλλιθέα


Στο κατάστημα, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Παράλληλα, από το ωστικό κύμα της έκρηξης προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές σε διπλανό κατάστημα, στην είσοδο διπλανής πολυκατοικίας, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ αυτοκίνητα.

Δείτε εικόνες από το σημείο της έκρηξης στην Καλλιθέα

eswtwriki kallithea ekriksi

Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως, καθώς έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο ΤΕΕΜ, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς αναζητά τυχόν κινήσεις των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το σημείο, φαίνεται ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φυτίλι και πυροκροτητή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ