Καλλιθέα: Πεδίο μάχης το σημείο γύρω από την κάβα που έγινε η έκρηξη -Τι εντόπισαν οι Αρχές, πού στρέφονται οι έρευνες

Καλλιθέα: Πεδίο μάχης το σημείο γύρω από την κάβα που έγινε η έκρηξη -Τι εντόπισαν οι Αρχές, πού στρέφονται οι έρευνες

Μέσα από τις επαφές και την δραστηριότητα του ιδιοκτήτη της κάβας ποτών στην περιοχή της Καλλιθέας, που έγινε στόχος επίθεσης τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/3), θα επιχειρήσουν οι Αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση και να οδηγηθούν στους δράστες .

Η ώρα ήταν μόλις πέντε λεπτά μετα τις 03:00, όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου αναστάτωσε ολόκληρη τη γειτονιά.

Μεγάλες ζημιές από την έκρηξη στην Καλλιθέα

Από την έκρηξη , το εν λόγω κατάστημα ισοπεδώθηκε, ενώ το ωστικό κύμα προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο διπλανής πολυκατοικίας, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, ψάχνοντας για υπολείμματα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητά και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που θα έχει αποτυπώσει τις κινήσεις των δραστών. Η εικόνα πάντως στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, καθώς έχουν σπάσει τζάμια κι έχουν εκτοξεύει αντικείμενα σε απόσταση πολλών μέτρων.

Τι βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΤΕΕΜ εντόπισε στο σημείο εκρηκτική ύλη, βραδύκαυστο φυτίλι, καθώς και έναν πυροκροτητή.

Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ