Κατέθεσαν ο πατέρας και η αδελφή του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - «Ο αδελφός μου πήγε να δει μπάλα και δολοφονήθηκε στη γειτονιά του»

Κατέθεσαν ο πατέρας και η αδελφή του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - «Ο αδελφός μου πήγε να δει μπάλα και δολοφονήθηκε στη γειτονιά του»

Με τις καταθέσεις του πατέρα και της αδελφής του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο Παναγιώτης Φύσσας κατέθεσε ότι ο γιος του εκείνο το βράδυ βρέθηκε στο λάθος μέρος. «Χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν η νύφη μου στις 12:05 και μου είπε ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί. Τα έχασα. Λέω έχουν μαχαιρώσει το παιδί και είναι ακόμα εκεί;. Πήρα το άμαξι και βλέπω στα 100 μέτρα δύο μηχανάκια και ένα της αστυνομίας. Σκέφτηκα ότι έχουν έρθει επίτηδες για να έρθει το ασθενοφόρο» ανέφερε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα.

Ο μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή που έφτασε στο σημείο και είδε το παιδί του. «Της λέω της Χρύσας «τι έχει ο Παύλος;» και λέει «κουρασμένος είναι». Πήγα στο αυτί του «Παύλο! Παύλο!» φώναξα. Ο αστυνομικός μου λέει «σηκωθείτε να κάνουμε τη δουλειά μας». «Τώρα καθίκι ήρθες να κανείς τη δουλειά σου;» Όταν σε παρακαλάγαμε δεν ερχόσουν» του είπε η Χρύσα. «Κάποιο λάθος κάνετε» της απάντησε. «Εσύ ήσουν!» είπε. Ακολουθούσα το ασθενοφόρο και κατάλαβα όταν δεν έβαζε σειρήνα και δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα πως είχε τελειώσει ο Παύλος. Όταν φτάσαμε ρώτησα τους τραυματιοφορείς, θα ζήσει ο Παύλος, μου είπαν θα σας πει ο γιατρός. Τους είπα αργήσατε» περιέγραψε ο Παναγιώτης Φύσσας.

Ο μάρτυρας εκεί όπως είπε κοιτώντας στα μάτια στο γιατρό πληροφορήθηκε για το θάνατο του παιδιού του. «Μπαίνοντας μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου, βλέπω το παιδί. Κοιτάω τον γιατρό με κοιτάει μέσα στα μάτια και καταλαβαίνω ότι έχει φύγει ο Παύλος. Μου είπε το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, έχει στρίψει το μαχαίρι δε θα κάναμε τίποτα» κατέθεσε ο μάρτυρας.

Σύντομη κατάθεση στο δικαστήριο έδωσε και η αδελφή του Παύλου Φύσσα, η οποία ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη αναφερόμενη σε όσα έχει βιώσει η οικογένεια της αυτά τα εννέα χρόνια. «Με λένε Ειρήνη και ο Παύλος είναι ο αδερφός μου. Τον είδα 17 Σεπτεμβρίου, είχε έρθει σπίτι μου, μια απλή καθημερινή μέρα. Χαιρετηθήκαμε λέγοντας θα τα πούμε μετά. Αυτό το μετά δεν ήρθε ποτέ. Την επόμενη φορά που είδα τον αδελφό μου ήμουν στο νεκροτομείο. Γιατί; Γιατί το τάγμα εφόδου της Νίκαιας βγήκε για να τον δολοφονήσει. Τα έχω πολύ απλά τα πράγματα στο μυαλό μου. Ξέρω ότι ο αδελφός μου πήγε να δει την μπάλα και δολοφονήθηκε στη γειτονιά του» κατέθεσε η μάρτυρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ