«Πού σε πάνε παιδάκι μου»: Σπαραγμός στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή -Τον αποχαιρέτησαν με κίτρινα τριαντάφυλλα

«Πού σε πάνε παιδάκι μου»: Σπαραγμός στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή -Τον αποχαιρέτησαν με κίτρινα τριαντάφυλλα

Με κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια πλήθος κόσμου είπε σήμερα (11/8) το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα

Ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μαζί με Έλληνες συνεργούς τους, το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια σοκάροντας το πανελλήνιο.

Θλίψη στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Οικογένεια, συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και απλός κόσμος, καθώς και ο οργανισμός της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν τον Μιχάλη μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το ποιος κατάφερε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι στον 29χρονο που του στέρησε τη ζωή.

Τραγική φιγούρα οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη οι οποίοι τα προηγούμενα 24ωρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μη μπορώντας να αντέξουν το άκουσμα της απώλειας του παιδιού τους. Τελικά υποβασταζόμενοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία, με τα λόγια τους να ραγίζουν καρδιές.


«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» έλεγε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη, ενώ, την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σημειώνεται ότι η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου έφερε κιτρινόμαυρες κορδέλες, ενώ το λευκό φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της ΑΕΚ που έγραφε Original. Στον Ιερό Ναό βρισκόταν πλήθος από στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ.

Ποιοι έδωσαν το «παρών» από την ΑΕΚ

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο ο Ματίας Αλμέιδα, ο Σέρχιο Αραούχο, ο Πέτρος Μάνταλος, ο  πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας Τάσος Τσατάλης, ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιάννης Καραλής, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικής διευθυντής Ράντε Κουχάρσκι, ο επιμελητής και μεταφραστής Πάνος Αναστασόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Μίμης Δεληγιάννης ενώ παρόντας ήταν και ο πρώην φροντιστής της ομάδας Νίκος Πανταζής. Στην κηδεία βρέθηκε και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Εικόνες έξω από τον Ιερό Ναό:

5945006 Custom.jpg

5944994 Custom.jpg

5945008 Custom.jpg

5944994 Custom.jpg

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ