Κολωνός: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της 17χρονης για το κύκλωμα μαστροπείας - «Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο»

Κολωνός: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της 17χρονης για το κύκλωμα μαστροπείας - «Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο»

Το 17χρονο θύμα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό κατήγγειλε μεταξύ άλλων και τον ξυλοδαρμό της από τον 55χρονο που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος και αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια.

Το 17χρονο κορίτσι στις δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1), αρνήθηκε εκ νέου ότι έπεσε θύμα της 31χρονης, επονομαζόμενης ως «Λορέλα», η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μαζί με έναν 33χρονο με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνογραφίας.

17χρονη για "Λορέλα": Δεν έχει πειράξει κανένα κορίτσι η συγκεκριμένη, με είχε σαν μικρή της αδελφή από τα 15

«Είναι ψέμα, δεν είμαι σε αυτά τα κορίτσια. Δεν έχει πειράξει κανένα κορίτσι η συγκεκριμένη, με είχε σαν μικρή της αδελφή από τα 15. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε κοιμηθεί μαζί της και με το παιδί της. Της είχα πει ότι συνευρίσκομαι με πελάτες για χρήματα, της είχα πει να μην μιλήσει στους γονείς μου. Με κάλυπτε σαν φίλη μου. Μου έλεγε “πήγαινε να δουλέψεις κάπου φυσιολογικά, άσε αυτά είσαι μικρή και θα καταστραφείς όπως όλες”», λέει η ανήλικη για την γυναίκα που φέρεται να «στρατολογούσε», μαζί με την 25χρονη «Έλενα», τα παιδιά και να τα εξωθούσε στην πορνεία.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι η «Λορέλα» έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, η 17χρονη ανέφερε: «Όταν με είχαν πάρει στη ΓΑΔΑ πολύ φοβισμένη, με είχαν πιέσει να πω πράγματα και είχαν βρει ένα μήνυμα που (η Λορέλα) μου ζήταγε δανεικά 50 ευρώ και το πήρε η αστυνομία ότι με εξέδιδε και έπαιρνε λεφτά».

Κολωνός: "Υπάρχουν κορίτσια 14-15 ετών που εκδίδονται"

Η 17χρονη στη συνέχεια προέβη και σε νέες καταγγελίες αναφέροντας ότι υπάρχουν δύο – τρία κορίτσια ηλικίας 14 – 15 ετών που γνωρίζει η ίδια πως εκδίδονται.

«Θέλω να βρω μια δουλειά, να ξεφύγω. Δεν εκβιάζονται τα κορίτσια, φταίνε και πάνε. Όποιος “πάει” με ηλικία κάτω των 15, να σαπίσει στην φυλακή. Στα 15 ερχόμουν σε επαφή αλλά δεν ήξεραν ότι είμαι τόσο» συνέχισε.

"Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο", καταγγέλει η 17χρονη

Αναφερόμενη στον 55χρονο που αφέθηκε ελεύθερος, λέει πως την έχει κακοποιήσει σωματικά. «Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο μπροστά στην 15χρονη. Φοβήθηκα μην με σκοτώσει. Με είχε δείρει, με είχε απειλήσει με όπλο και την 15χρονη» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως εκείνος γνώριζε την ηλικία της και ζήταγε να του βρει πιο μικρά κορίτσια (13-14 ετών) «αλλά με την συναίνεσή τους».

Για τον άλλο κατηγορούμενο για τη συμμετοχή στο κύκλωμα, που έχει προφυλακιστεί, ανέφερε ότι τον γνώρισε στο Instagram. «Βρεθήκαμε σπίτι του και συνευρεθήκαμε ερωτικά επειδή μου άρεσε, δεν με πλήρωσε. Εκείνος μου πρότεινε να βάλει τις φωτογραφίες μου σε σάιτ γνωριμιών για να βγάλω εγώ λεφτά. Του ζήτησα 5.000 για να μην πω στην αστυνομία για εκείνον, δεν μου τα έδωσε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ