Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα της 12χρονης – Να καταθέσει η ψυχολόγος της Αστυνομίας ζητά η υπεράσπισή της

Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα της 12χρονης – Να καταθέσει η ψυχολόγος της Αστυνομίας ζητά η υπεράσπισή της

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κόρης της.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της έθεσε αίτημα να καταθέσει στην Ανακρίτρια και η ψυχολόγος της Αστυνομίας, στην οποία μίλησε το άτυχο παιδί, το οποίο κατηγορείται ότι εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τις 9:00, έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Ο συνήγορός της μητέρας του παιδιού από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σήμερα θα υποβάλει αίτημα στις δικαστικές αρχές, προκειμένου να καταθέσει στην Ανακρίτρια και η αξιωματικός ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που λαμβάνει καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό εκτιμά ότι η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ μπορεί να δώσει στοιχεία που θα δείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι το παιδί της εκπορνευόταν και βιαζόταν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ