Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο

Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, την υπεράσπιση του 34χρονου αστυνομικού της ομαδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον νεαρό Ρομά τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αρχικά ο κ. Κούγιας ευχήθηκε ο 16χρονος να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς όπως σημείωσε η ανθρώπινη ζωή είναι το πιο σημαντικό, τονίζοντας ότι τα υπόλοιπα είναι θέματα δικαιοσύνης.
Όπως αποκάλυψε, του τηλεφώνησαν θεσμικοί παράγοντες, η οικογένεια του αστυνομικού και οι συνδικαλιστικοί φορείς αστυνομικών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση του 32χρονου.

«Ζήτησα να διαβάσω τη δικογραφία και να γνωρίσω τον κατηγορούμενο» είπε ο κ. Κούγιας ο οποίος τόνισε ότι αυτά τα δυο για τον ίδιο είναι βασικά προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση κάποιου.

«Δεν έχω καν διαβάσει την δικογραφία και δεν τον έχω συναντήσει», ξεκαθάρισε ο κ. Κούγιας αναφέροντας ότι αφού γίνουν αυτά μετά θα αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού.

Ωστόσο, όπως είπε, όλοι μιλούν για έναν καλοκάγαθο άνθρωπο, ο οποίος έχει και δυο μικρά παιδιά 4 και 7 ετών.

Στην συνέχεια είπε ότι θέλει να παρακαλέσει κάποιους «κλαρινογαμπρούς» συναδέλφους του όπως τους χαρακτήρισε που βγαίνουν χωρίς να έχουν διαβάσει την δικογραφία και δεν γνωρίζουν καν τον κατηγορούμενο να είναι πολύ προσεκτικοί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS