Κυψέλη: Μαρτυρία-ντοκουμέντο για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς της Φαίης Μπακογιώργου

Κυψέλη: Μαρτυρία-ντοκουμέντο για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς της Φαίης Μπακογιώργου

Πληθαίνουν οι κατηγορίες σε βάρος της 59χρονης σπιτονοικοκυράς της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου,η οποία κατηγορείται για εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς και κλοπές μεταξύ άλλων.

Για κύκλωμα κάνει λόγο δικηγόρος θύματος της σπιτονοικοκυράς της Φάιης

Δικηγόρος ενός θύματος της 59χρονης, τονίζει πως: «εδώ μιλάμε για κύκλωμα, όχι απλά για μία δράστρια». «Η εντολέας μου εκβιάστηκε και εξαπατήθηκε από τη συγκεκριμένη γυναίκα» συνέχισε η δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η εντολέας της κ. Πριλή δέχθηκε να κάνει εικονικό γάμο με έναν αλλοδαπό έναντι αμοιβής, προκειμένου να του δοθεί η άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Πως πλησίαζε τα θύματά της η 59χρονη

Η δικηγόρος του θύματος της 59χρονης σπιτονοικοκυράς, τόνισε ότι: «Προσέγγιζε συγκεκριμένου τύπου θύματα, ανθρώπους με τεράστια οικονομική ανάγκη… παρουσιαζόταν μαζί με δικηγόρο προσπαθώντας να πείσει τα θύματά της ότι πρόκειται για νόμιμη διαδικασία».

Επισήμανε πως η εντολέας της, ουδέποτε προέβη σε γάμο, ωστόσο εκδόθηκε ληξιαρχική πράξη για το γεγονός. «Της έταξε χρήματα της τάξεως των 5.000 ευρώ και αρχικά δεν γινόταν λόγος για γάμο αλλά για σύμφωνο συμβίωσης» πρόσθεσε η κ.Πριλή.

Τέλος ανέφερε ότι τα χρήματα δεν της τα έδωσε, παρά μόνο ένα μέρος αυτών, εκμεταλλευόμενη την τραγική οικονομική της κατάσταση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ