Καταγγελίες κατοίκων στη Λαμία: Βρήκαν φιάλες αερίου έξω από τα σπίτια τους

Καταγγελίες κατοίκων στη Λαμία: Βρήκαν φιάλες αερίου έξω από τα σπίτια τους

Καταγγελίες για εμπρησμό κάνουν οι κάτοικοι της Λαμίας, την ώρα που η φωτιά μαίνεται στην περιοχή.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο ρεπόρτερ του Star Κεντρικής Ελλάδας, Γιάννης Ρίζος, κάτοικοι ανέφεραν ότι βρήκαν φιάλες υγραερίου έξω ακόμη και από τα σπίτια τους.

Μάλιστα, μία κάτοικος εντόπισε το εύφλεκτο αντικείμενο, το οποίο δεν είχε εκραγεί, έξω από το σπίτι της, και παρέδωσε τη φιάλη στις Αρχές.

Άλλες μαρτυρίες έκαναν λόγο για εκρήξεις και εν συνεχεία είδαν φλόγες να ξεπηδούν στην περιοχή.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Λαμία

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι εθελοντές, κάτοικοι της Λαμίας, αλλά και εργαζόμενοι του δήμου.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τη μείωση της έντασης των ανέμων ξεκίνησαν προσπάθεια να ανακόψουν την πορεία των μετώπων τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια μέσα, ενώ βαριά χωματουργικά μηχανήματα σχημάτισαν προστατευτικές ζώνες.

Ήδη με μήνυμα του «112» που απεστάλη στους κατοίκους της Λαμίας που μένουν στις ανατολικές περιοχές Νέα Μαγνησία, Μεγάλη Βρύση και Αγία Παρασκευή, τους ζητήθηκε να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να απομακρυνθούν προς την πλευρά της Στυλίδας και όχι προς το κέντρο της Λαμίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ