Λάρισα: Στο Εφετείο ο 65χρονος για ασέλγεια σε ανήλικα - Τα προσέγγιζε με σκυλί και καραμέλες

Λάρισα: Στο Εφετείο ο 65χρονος για ασέλγεια σε ανήλικα - Τα προσέγγιζε με σκυλί και καραμέλες

Μια άλλη ιστορία φρίκης εξετάζεται στη Λάρισα, την ώρα που σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση με τον πατέρα που ασελγούσε στις ανήλικες κόρες του για 5 χρόνια και η άλλη υπόθεση με τον Φιλιππινέζο που ασελγούσε στο παιδί της συντρόφου του.

Η δίκη ενός 65χρονου Τρικαλινού για αποπλάνηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη θα συνεχιστεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο (Μ.Ο.Ε.) Λάρισας με την απολογία του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr «o πρόσχαρος άνθρωπος, ο φιλήσυχος γείτονας, ο κύριος…», όπως τον περιέγραψαν χθες με τις καταθέσεις τους οι οικείοι του, εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, καθώς για τα αδικήματα που περιγράφονται στο κατηγορητήριο έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 35 ετών.

Λάρισα: To κατηγορητήριο κατά του 65χρονου

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 65χρονος το διάστημα από τον Ιούνιο του 2018 έως και τις 8 Ιουλίου 2018 που συνελήφθη, φέρεται να προέτρεπε τα ανήλικα κορίτσια να εισέλθουν στον χώρο στάθμευσης που διατηρούσε στην πολυκατοικία και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις τις οποίες περιέγραψαν χθες οι γονείς με τις καταθέσεις τους.

Τα τέσσερα κορίτσια (ηλικίας 11 και 10 ετών) έπαιζαν όπως όλα τα παιδιά στις πιλοτές πολυκατοικιών της γειτονιάς εκεί όπου διατηρούσε το γκαράζ ο 65χρονος, ο οποίος διέθετε και ένα «συμπαθητικό» σκυλί, με το οποίο φαίνεται να προσέλκυε τα παιδιά.

Όπως, μεταξύ άλλων, κατέθεσε χθες η μητέρα 11χρονης παθούσης, ο κατηγορούμενος έμενε στην απέναντι πολυκατοικία «με το γκαράζ και είχε ένα σκυλί» με πρόσχημα το οποίο «φώναζε τα κορίτσια». Επίσης, πρόσθεσε ότι «προσέγγιζε τα παιδιά με καραμέλες».

Ανατριχιαστικές περιγραφές των ανήλικων κοριτσιών

Η μητέρα της 11χρονης ήταν αυτή που της αποκάλυψε ότι ο 65χρονος «έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της και τη χάιδευε» και πως «τη φίλησε στο στόμα με τη γλώσσα του», για να προσθέσει ότι μετά τα όσα της περιέγραψε η κόρη της, κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, ενώ ενημέρωσε παράλληλα και τους γονείς των άλλων κοριτσιών. «Δόξα τον Θεό» τόνισε άλλος πατέρας που «η 11χρονη μίλησε νωρίς στη μητέρα της, γιατί δεν ξέραμε πού θα φθάσει» ο κατηγορούμενος, ο οποίος «κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών» για να τα προσεγγίσει.

Μητέρα άλλης παθούσης τόνισε στην κατάθεσή της ότι «άλλοι γείτονες μας είπαν» τι έχει συμβεί με τα κορίτσια όταν ο κατηγορούμενος «τα έβαζε μέσα στο γκαράζ», για να προσθέσει ότι «το παιδί μας ντρεπόταν να μας πει» τι είχε συμβεί με τον 65χρονο. Φαινόταν ότι «σχεδίαζε πώς θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών» κατέθεσε άλλος πατέρας. Στη σύλληψη του κατηγορούμενου μετά την καταγγελία της υπόθεσης στην ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε με την κατάθεσή του αστυνομικός, ενώ οικείοι του 65χρονου με τις καταθέσεις τους αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα του. Σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως με τη σύλληψή του «πέσαμε από τα σύννεφα», ότι «ποτέ δεν πείραξε κάποιο παιδί», ότι «την «πάτησε», επειδή είναι καλός άνθρωπος», πως υπήρξε ένας «κύριος» και πως «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος». Οικείος του κατηγορουμένου απέδωσε τέλος την ομολογία του 65χρονου στα όσα συνέβησαν στην Αστυνομία με τη σύλληψή του, λέγοντας ότι «έφαγε πολύ ξύλο» και έτσι «υπέγραψε» την ομολογία του, αναφέρει το Onlarissa.

Στη διάσταση πως η κατηγορία είναι ψευδής και πως ο 65χρονος έπεσε «θύμα σκευωρίας», τόσο οι Δικαστές όσο και ο Εισαγγελέας της έδρας επέμεναν στους μάρτυρες υπεράσπισης, ζητώντας απάντηση στο ερώτημα, για ποιον λόγο τα ανήλικα κορίτσια και οι γονείς τους να καταγγείλουν όλα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο και όσα ειπώθηκαν και στα δύο δικαστήρια με τις καταθέσεις. Σημειώνεται πως με την έναρξη της δίκης ο 65χρονος επανέλαβε χθες πως αρνείται τις κατηγορίες. Η δίκη διακόπηκε αργά χθες το μεσημέρι για να συνεχιστεί στην Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ