Βίντεο: H «μάχη» του θρυλικού «Σκοπελίτη» με τους δυνατούς ανέμους

Βίντεο: H «μάχη» του θρυλικού «Σκοπελίτη» με τους δυνατούς ανέμους

Ισχυροί άνεμοι πνέουν τις τελευταίες ημέρες στις ελληνικές θάλασσες, με τους εκδρομείς του Σεπτεμβρίου να φεύγουν για τα ελληνικά νησιά, την ώρα που οι μεγαλουπόλεις αρχίζουν και γεμίζουν ξανά από κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι «Isalos» στο Youtube που απεικονίζει τον θρυλικό «Σκοπελίτη» στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Βίντεο: Καρέ καρέ η μάχη του «Σκοπελίτη» με τα κύματα

O «Σκοπελίτης» ταξιδεύει προς τη Νάξο κόντρα στους ισχυρούς βόρειους ανέμους:

Υπενθυμίζεται ότι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από νωρίς σήμερα το πρωί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τα λιμάνι του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, κυρίως για τις Κυκλάδες, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπου τα 8 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ μετά τις 10 το πρωί αναχώρησε κανονικά για Κύθηρα και Κίσσαμο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο AQUA JEWEL. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ