Μαρουσάκης: Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα - Πώς θα είναι το τριήμερο

Μαρουσάκης: Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα - Πώς θα είναι το τριήμερο

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός στη χώρα, με τις περισσότερες βροχές και καταιγίδες να εστιάζονται προς τα πιο δυτικά τμήματα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, «σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρξουν και τοπικές βροχές ιδιαίτερα προς τα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία παραμένει βέβαια σε υψηλά επίπεδα, κοντά στους 18-19 βαθμούς, ενώ τις πιο υψηλές τις αναμένουμε στα ανατολικά ηπειρωτικά διαμερίσματα».

Ο καιρός θα παρεμείνει άστατος μέχρι την Πέμπτη (14/03), ωστόσο από την Παρασκευή θα καλυτερεύσει, χωρίς όμως να αποφευχθούν οι βροχές και οι καταιγίδες σε κάποιες περιοχές.

Καλός πάντως αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, διευκολύνοντας όσους έχουν αποφασίσει να πάνε εκδρομή αλλά και όσους θα παραμείνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και θα πετάξουν χαρταετό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ