Μεσολόγγι: Ειδική ομάδα του Στρατού στις έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Ειδική ομάδα του Στρατού στις έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικού στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος κρεοπώλης, αν και κρίθηκε προφυλακιστέος, μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου και κρατείται. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί και πάλι ενώπιον της Ανακρίτριας Μεσολογγίου.

«Έχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση», είπε σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν την Τρίτη στο κελί του. Ο 50χρονος, εμμένει στην τακτική της άρνησης που έχει υιοθετήσει εξ’ αρχής και δεν ομολογεί το έγκλημα.

Ωστόσο, παραδέχθηκε πως βρέθηκε την μοιραία βραδιά στην περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα του 30χρονου, μαζί με τον Μπάμπη. Σύμφωνα με το Action 24 μόλις ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη κοίταξε προς τον ουρανό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή ήταν και η μόνη στιγμή που ο κρεοπώλης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Από τον κατηγορούμενο ελήφθη γενετικό υλικό για να γίνει αντιπαραβολή με τα ευρήματα στη σορό του 31χρονου.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο Μπάμπης δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο με φυσίγγια για αγριογούρουνο. «Φέρει μια βολή η οποία είναι στην πλαγιομετωπική αριστερή πλευρά του σώματος, έχει είσοδο από την πλευρά του ώμου και έξοδο στην κάτω πλευρά. Μια βολή γύρω στις 10 βολίδες εντός σώματος», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Πελοπόννησο». Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι εντοπίστηκε ένα καπάκι από φυσίγγιο. Το εύρημα αυτό, όπως και οι δύο καραμπίνες του κρεοπώλη θα μεταφερθούν στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν το φυσίγγιο έχει σχέση με την δολοφονία του νεαρού κυνηγού.

Ο Στρατός στις έρευνες

Την ίδια ώρα ειδική ομάδα του Στρατού για τη συλλογή μετάλλων επιστρατεύεται στις έρευνες. Στην περιοχή όπου έγινε η δολοφονία, θα φτάσουν ναρκαλιευτές του Στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη για ανασύρσεις μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή άλλα φυσίγγια.

Πάντως από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείεται προς το παρόν το σενάριο να μετεφέρθηκε στο σημείο – στην θέση Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου,- η σορός του Μπάμπη και εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε εκεί.

Σε χάρτη η διαδρομή που ακολούθησε με το αυτοκίνητο ο κρεοπώλης

Οι αναλυτές της αστυνομίας, αποτύπωσαν σε χάρτη την διαδρομή που ακολούθησε με το αυτοκίνητό του ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι μετά την δολοφονία του Μπάμπη. Όπως φαίνεται στον χάρτη, ο 50χρονος δεν έστριψε δεξιά από την οδό Ναυπάκτου για να πάει σπίτι του, αλλά έστριψε αριστερά στην οδό Σπύρου Μουστακλή και κινήθηκε προς την λιμνοθάλασσα.

Στο τέλος του δρόμου, στις 21:45 το βράδυ στις 4 Ιανουαρίου, εκπέμπει σήμα για τελευταία φορά το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου.

Στη συνέχεια κλείνει το κινητό τηλέφωνο, και όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας το πέταξε στη λιμνοθάλασσα και επέστρεψε σπίτι του. Εκεί επικεντρώνονται οι έρευνες λιμενικού και εθελοντών για το iphone του θύματος.

Ένα άλλο στοιχείο προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση είναι πως ο δράστης πυροβόλησε μια φορά το θύμα, ενώ ήταν σκυμμένο από μπροστά και πλάγια στην αριστερή ωμοπλάτη και στο σώμα του 31χρονου ο ιατροδικαστής εντόπισε 10 σκάγια που είναι για αγριογούρουνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ