Δημογλίδου: Πιστεύουμε πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό -Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού

Δημογλίδου: Πιστεύουμε πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό -Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού

H Kωνσταντίνα Δημογλίδου διέψευσε πολλές από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε αρχικά: «Σημασία για εμάς στη συγκεκριμένη φάση έχει να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος, όπως και το όπλο του εγκλήματος, που πιθανότατα είναι το όπλο του θύματος».

Δημογλίδου: Oι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό».

Αναφερόμενη στις πληροφορίες για το σημειωματάριο του Μπάμπη που βρέθηκε στο σπίτι του είπε: «Υπάρχουν κάποιες, μάλλον ιδιόχειρες σημειώσεις, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική αστυνομία όπως και στη δικαιοσύνη». «Πολλά από αυτά που λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια», συμπλήρωσε.

«Ο κατηγορούμενος είναι ένας και εξετάζονται και άλλα άτομα για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο και τη σχέση του με αυτόν τον άνθρωπο και το πώς τελικά τον παρέσυρε εκείνο το βράδυ και τον ακολούθησε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο κρεοπώλης δεν απάντησε σχεδόν σε καμία ερώτηση, όσες φορές και αν κλήθηκε από την αστυνομία» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας ερωτηθείσα για το τι ήθελε να κάνει ο κρεοπώλης τα χρήματα που του είχε δανείσει ο Μπάμπης Κούτσικος.

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, μίλησε και αυτός στο Mega για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η ιστορία δεν έχει να κάνει με χρυσό αλλά όλα είναι εικασίες, δεν υπάρχουν στη δικογραφία».

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους είχε βοηθήσει αλλά το σημαντικό είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Έχει κατασχεθεί ένα άλλο τηλέφωνο και θέλουμε να δούμε για ποιο λόγο το άλλο άτομο είχε σβήσει κάποια μηνύματα. Ο άνθρωπος αυτός έχει εκτελεστεί από τα 8 μέτρα και φαίνεται πως ήταν σε αμυντική στάση. Πιστεύουμε πως υπήρχε ενέδρα. Παρασύρθηκε εκεί και ίσως η δολοφονία έχει γίνει με το δικό του όπλο. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μεταφερθεί το πτώμα αλλά αυτό θα μας το δείξει το DNA».

Τόνισε μάλιστα, πως υπήρχε ανησυχία το τελευταίο διάστημα και από φιλικά του πρόσωπα γιατί υπήρχε η συγκεκριμένη οφειλή και ο Μπάμπης την είχε εκφράσει σε φίλους του.

«Και ο κρεοπώλης ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω στην συμπληρωματική διαδικασία πως θα μας πει μία κουβέντα», είπε τέλος για τον κρεοπώλη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ