Μπέος: Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια στον Βόλο να βοηθήσουν

Μπέος: Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια στον Βόλο να βοηθήσουν

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα νέα προβλήματα στην πόλη από την κακοκαιρία Elias, το πώς αντικαθίσταται η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση αλλά και για την εξαγγελθείσα επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Αχιλλέας Μπέος εκτίμησε ότι σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περίπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται πό τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

Χαρακτήρισε τον Elias χειρότερο από τον Daniel και δήλωσε ότι τώρα δεν είναι ώρα για μουρμούρα και κλάματα. «Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» είπε συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος.

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει την εξαγγελία Κασσελάκη για δεύτερη επίσκεψη στον Βόλο, ο δήμαρχος της πόλης είπε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ