Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο 19χρονος Κροάτης που επιχειρούσε να διαφύγει μέσω Κακαβιάς

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο 19χρονος Κροάτης που επιχειρούσε να διαφύγει μέσω Κακαβιάς

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο 19χρονος Κροάτης που προσήχθη στην Κακαβιά, καθώς οι Αρχές διαπίστωσαν ότι είχε συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι τον νεαρό προσήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή κατά τη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε συνεργασία με οπαδούς ελληνικής ομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος, που επέβαινε σε αλβανικό λεωφορείο, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε μπήκε στη χώρα και εάν εμπλέκεται στη δολοφονία του Κατσουρή.

Ο 19χρονος Κροάτης επιχείρησε να διαφύγει στη χώρα του μέσω Αλβανίας, αλλά ακινητοποιήθηκε στο ελληνικό συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς.

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τέσσερις συλληφθέντες του President είχαν συμμετοχή στα επεισόδια

Σημειώνεται ότι συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν και τέσσερις από τους συλληφθέντες του «President». Είναι μεταξύ των εννέα (Έλληνες και ξένοι) που είχαν κρυφτεί στο ξενοδοχείο, τους οποίους οι Αρχές εντόπισαν, περικύκλωσαν το κτίριο και στη συνέχεια τους προσήγαγαν.

Από την Εισαγγελία δόθηκε εντολή να λάβουν καταθέσεις από τους Έλληνες συλληφθέντες που είναι στο νοσοκομείο και εν συνεχεία να τους αφήσουν ελεύθερους.

Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας, ενώ ο ένας δεν ήταν μέχρι και πριν από λίγο σε θέση να δώσει κατάθεση.

Οι υπόλοιποι 94 κρατούνται και θα οδηγηθούν την Τετάρτη (9/8) στον εισαγγελέα, ενώ λαμβάνεται γενετικό υλικό από όλους, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Τραυματίες τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ -Τον έναν τον χτυπούσαν οι Κροάτες χούλιγκαν με λοστό και τον έκαιγαν με καπνογόνο
Υπενθυμίζεται πως σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για έναν 21χρονο, ο οποίος έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα.

Η κατάσταση του νεαρού είναι σταθερή και οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.

Επίσης, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκαλα στη μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός, ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στη Γαλλία και είχε βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι.

Ο τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ -Φόβος αντιποίνων για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά από όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει φόβος ότι το αίμα που χύθηκε δεν θα μείνει… αναπάντητο και πως θα υπάρξουν αντίποινα.

Μάλιστα, ενόψει του αγώνα για τα προκριματικά του Champions League μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ, υπάρχει ο κίνδυνος η Αθήνα να μετατραπεί σε οπαδική αρένα και να διαδραματιστούν γεγονότα εξίσου βίαια -ή και χειρότερα- με αυτά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία έχει εκπονήσει από την αρχή έναν ειδικό επιχειρησιακό σχεδιασμό για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (9/8, 21:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ