Νέα Φιλαδέλφεια: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για οπαδό που προδόθηκε μέσω social media

Νέα Φιλαδέλφεια: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για οπαδό που προδόθηκε μέσω social media

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για οπαδό, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναφέρεται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος «προδόθηκε» μόνος του για την παρουσία και τη συμμετοχή του στην συμπλοκή, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media, όπου ανέφερε πως είχε λάβει μέρος και εκείνος στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Πάνω από 20 αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στα επεισόδια φέρουν κηλίδες αίματος

Έχουν προφυλακιστεί συνολικά 105 χούλιγκαν και πλέον οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζονται στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες της Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων και στην εξέταση DNA των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, 20 - 25 αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο και τα οποία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA, εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια καθώς φέρουν κηλίδες αίματος.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα συγκριθούν με αυτά που ανέκυψαν από τον άτυχο 29χρονο και με αυτά που θα βγουν μετά την ανάλυση αίματος που έχει βρεθεί στην άσφαλτο και στον πεζόδρομο μπροστά από το την OPAP Arena.

Η Αστυνομία προσπαθεί με την ανάλυση DNA να αντλήσει πληροφορείς για το ποια είναι τα θύματα της επίθεσης, καθώς πέρα από τον 29χρονο τραυματίστηκαν και άλλα άτομα αλλά και ποιοι είναι οι δράστες που κρατούσαν τα φονικά όπλα.

Ψάχνουν το σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις από τις αναλύσεις σχετικά με το πιο ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι και άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής, μέχρι να ξεψυχήσει έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε.

Να σημειωθεί ότι αναμένονται και τα αποτελέσματα DNA από τα δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί από δύο συλληφθέντες χούλιγκαν, και το αν κάποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 29χρονου.

Τα κινητά τηλέφωνα των χούλιγκαν ίσως «δείξουν» τον δολοφόνο του Μιχάλη
Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει πολλές πληροφορίες από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, που έχουν κατασχεθεί. Με την άρση του απορρήτου ευελπιστούν να εντοπίσουν ακόμα περισσότερα και να φτάσουν μέχρι το φονικό χτύπημα στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.

Οι αστυνομικοί, που έχουν εξετάσει σπιθαμή προς σπιθαμή τις εικόνες από τα βίντεο που έχουν συλλέξει, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Κατσουρής δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά σε σημείο που δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες. Χωροταξικά, το κατατάσσουν σε κομμάτι του πεζόδρομου στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, εκεί που ξεκίνησε η επίθεση του τάγματος των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν.

Το «πράσινο φως» από την εισαγγελία για να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των 105 συλληφθέντων, το οποίο θα δοθεί το επόμενο διάστημα, ενδεχομένως και να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Οι χούλιγκαν συνηθίζουν να βιντεοσκοπούν τα «κατορθώματά» τους και να τα αναρτούν στα κανάλια τους, για να επιδεικνύουν την επικράτησή τους επί των αντιπάλων. Εκεί ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι θα κρύβεται και ο... μαχαιροβγάλτης που έκοψε το νήμα της ζωής του Μιχάλη Κατσουρή.

Τα GPS στα κινητά των Κροατών «χαρτογραφούν» τις κινήσεις τους

Την ίδια στιγμή, το Star παρουσίασε ρεπορτάζ αναφορικά με την αναζήτηση που έκανε ένας από τους συλληφθέντες Κροάτες, ο οποίος συνελήφθη μαζί με ακόμα τέσσερις συμπατριώτες του στην Ηγουμενίτσα και ο οποίος έδωσε οικειοθελώς το κινητό του στις Αρχές.

Στο κινητό έχουν αποτυπωθεί τα ψηφιακά ίχνη από τις αναζητήσεις μέσω Google Maps που έκανε από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα και την Πάτρα, όπως επίσης και για μία διεύθυνση στους Αμπελόκηπους και άλλη μία διεύθυνση στο Μαρούσι. Τελικός προορισμός στους χάρτες του Κροάτη ήταν ο σταθμός «Ειρήνη». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι εντοπίστηκαν βαν Κροατών στην «Ειρήνη», εκεί που δόθηκε καταφανώς το ραντεβού των χούλιγκαν της Ντιναμό με αυτούς του Παναθηναϊκού για να ξεκινήσει η πορεία ως τον Περισσό και από κει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εξάλλου, υπάρχουν στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησαν οι πέντε Κροάτες για να φύγουν από την Αθήνα προς την Ηγουμενίτσα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και δεδομένα από GPS που αποκαλύπτουν ότι έψαχναν πάρκινγκ αυτοκινήτων στο Μπάρι της Ιταλίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ