Νέες αποκαλύψεις για τον Παναγιωτόπουλο: «Με βιντεοσκοπούσε από την αρχή της σχέσης μας», είπε η πρώην σύντροφός του

Νέες αποκαλύψεις για τον Παναγιωτόπουλο: «Με βιντεοσκοπούσε από την αρχή της σχέσης μας», είπε η πρώην σύντροφός του

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο, όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά τη γνωστοποίηση του γεγονότος ότι ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια από το πρώτο κιόλας 20ήμερο της σχέσης τους, που κράτησε για δύο ολόκληρα χρόνια, βιντεοσκοπούσε την κοπέλα του η οποία αργότερα, θα ανακάλυπτε ότι οι προσωπικές στιγμές της έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Κατά την ίδια, ο άνθρωπος που διέρρευσε τις φωτογραφίες και τα βίντεο, δεν είναι άλλος από τον πρώην σύντροφό της και γνωστό στο Πανελλήνιο μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, η κοπέλα αποκάλυψε:

«Από τις πρώτες μας συνευρέσεις, ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ, σε πιο μικρή ηλικία, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλώς έκανα ό,τι μου έλεγε. Είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του».

Σε ερώτηση για το πότε άρχισαν να δημοσιοποιούνται οι προσωπικές στιγμές τους, η κοπέλα είπε: «Από το πρώτο κιόλας 20ήμερο. Με είδε μια γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο κατάλαβε ότι είμαι εγώ. Μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω και από ένα βίντεο μετά ψάχνοντας το όνομα χρήστη, είδα ότι είχε σε 3 διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες».

Μάλιστα, μιλώντας για τον τηλεοπτικό χαμό που έχει προκληθεί από χθες που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, αλλά και για την «συγνώμη» του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η κοπέλα είπε: «Επειδή είδαν σήμερα ότι βγήκε και είπε ότι ήταν μία στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό. Είχε 8 χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και 3 δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

Η κοπέλα σημείωσε ακόμη, ότι κατάλαβε τι συνέβαινε, μετά τον χωρισμό τους.

«Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει. Κινήθηκα αμέσως νομικά… Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα ξανά και ξανά».

Σύμφωνα με την ίδια, τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν τίποτα από όλα τα παραπάνω. «Και ο ίδιος μου έλεγε ότι δεν ήξεραν κάτι».

Η κοπέλα καταγγέλλει, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθούσε να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση. «Μου είπε να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ. Αισθάνομαι άσχημα, γιατί είχα κάποια αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα για αυτό που συμβαίνει τώρα».

Τέλος, η κοπέλα ανέφερε ότι κάποια στιγμή, σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αυξάνονται οι καταγγελίες

Από τότε όμως, δίχως τέλος συνεχίζουν οι καταγγελίες, καθώς μία τραγουδίστρια ανέφερε την εμπειρία της μαζί του ως ανήλικη και τα σχόλιά του προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή η κοπέλα δέχτηκε παρενόχληση όταν ήταν ανήλικη το 2010 όταν ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός τότε, την είχε καλέσει μαζί με την παρέα της, στο ραδιόφωνο όπου εργαζόταν για να τον δει από κοντά.

Η κοπέλα τότε, ήταν 15 χρονών και όπως αναφέρει η ίδια, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το γνώριζε. Παρ'όλα αυτά δεν δίστασε να την παρενοχλήσει.

Τι γράφει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης «θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις». Μια και μου έκανε το «ορίστε» να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει «φιλί;». Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά «καλό μεσημέρι». Μου λέει «δεν εννοούσα αυτό, φιλί;» Του λέω «δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι» και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κ... και μου λέει «δεν πειράζει».

Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.

Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.

Σήμερα καμία μόνη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
tp banner

 

 

  

 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS