Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα υπονοούμενα της μητέρας για τον θάνατο ενός μωρού και οι συμπτώσεις στην απώλεια της Ίριδας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα υπονοούμενα της μητέρας για τον θάνατο ενός μωρού και οι συμπτώσεις στην απώλεια της Ίριδας

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα 32 μηνών. Όλο και περισσότεροι εκτιμούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια- με πιο πρόσφατη τη δήλωση του ταξίαρχου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμου προέδρου των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι γονείς οι οποίοι ζητούν να πέσει φως στην υπόθεση και να μάθουν πώς χάθηκαν τα παιδιά τους.

Εντύπωση προκαλούν πάντως κάποιες  αναρτήσεις της μητέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, τον Δεκέμβριο του 2019 η μητέρα των τριών παιδιών, μέσω ανάρτησής της, επέκρινε -αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα και για εγκληματική ενέργεια- γονείς για τον θάνατο ενός παιδιού 2,5 ετών, το οποίο είχε βρεθεί νεκρό σε αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι του.

Η ίδια απέδιδε στους συγγενείς του παιδιού αμέλεια στην επιτήρηση του παιδιού.

Φυσικά, οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται, αλλά ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρει ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ των δύο περιστατικών καθώς -όπως είπε- στην Ίριδα, σύμφωνα με τις καταθέσεις της αδερφής της μητέρας, η 33χρονη έβαλε πιπίλα στο μωρό για τελευταία φορά στις 2:30 το βράδυ και στη συνέχεια το άφησε επί ώρες χωρίς καμία επιτήρηση.

Η ίδια έστειλε, περί τις 11:30 το επόμενο πρωί, την αδερφή της να δει το μωρό, η οποία το εντόπισε νεκρό στο κρεβατάκι του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ