Σοκ στον Νέο Κόσμο: 36χρονη βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο - Αναζητείται ο Κινέζος σύντροφός της - Την κρατούσε φυλακισμένη και δεμένη χειροπόδαρα

Σοκ στον Νέο Κόσμο: 36χρονη βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο - Αναζητείται ο Κινέζος σύντροφός της - Την κρατούσε φυλακισμένη και δεμένη χειροπόδαρα

Στο ΚΑΤ κατέληξε μία 35χρονη γυναίκα από την Κίνα το απόγευμα του Σαββάτου (02/12), όταν έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον σύντροφό της, έπεσε από τον εξώστη του διαμερίσματος του 3ου ορόφου που κατοικούν στoν Νέο Κόσμο και κατέληξε σε εξώστη διαμερίσματος του 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια επί μία ημέρα και την κρατούσε στο σπίτι. Παράλληλα πρόσθεσε πως 40χρονος της συμπεριφέρεται πολύ σκληρά.

Τι έγινε με βάση την καταγγελία

Η γυναίκα βρισκόταν σε διαμέρισμα όπου διαμένει με τον σύντροφό της, στην οδό Σφιγγός 39, όταν στις 19:35 έπειτα από κάποιο επεισόδιο που φέρεται να συνέβη μεταξύ τους, βρέθηκε στο κενό.

Την 36χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του EKAB που την μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η γυναίκα, που φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της της είχε δέσει τα άνω και κάτω άκρα για μία μέρα και την κρατούσε μέσα στο σπίτι.

Ο δράστης, επίσης από την Κίνα, που πρόλαβε να διαφύγει προτού φτάσει η αστυνομία, αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 36χρονη, πιθανόν ο σύντροφός της να κινείται προς το αεροδρόμιο προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει στην Κίνα.

Για το γεγονός έχει ενημερωθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι έρευνες για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ