Νέος Κόσμος: «Καθαρά» τα δύο καλάσνικοφ έδειξε η βαλλιστική εξέταση

Νέος Κόσμος: «Καθαρά» τα δύο καλάσνικοφ έδειξε η βαλλιστική εξέταση

«Καθαρά» είναι τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο ΙΧ στο Νέο Κόσμο, σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι στα δύο πολυβόλα τυφέκια δεν βρέθηκαν ούτε δακτυλικά αποτυπώματα, από τον πρώτο έλεγχο που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, πράγμα που σημαίνει, ότι οι δράστες έπιαναν πιθανότατα με γάντια τα όπλα.

Οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων πήραν DNA από όλους τους χώρους του αυτοκινήτου και η έρευνα για ταυτοποίηση συνεχίζεται, καθώς ενδέχεται το γενετικό υλικό να ανήκει στην ιδιοκτήτρια του οχήματος που είχε κλαπεί. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν το DNA που εντοπίστηκε συνδέεται με άτομα του χώρου.

Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι οποίοι αναζητούν εάν πρόκειται για το δεύτερο όχημα διαφυγής των δραστών της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης (8/6).

Νέος Κόσμος: Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

Συγκεκριμένα, μέσα στο ΙΧ που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. την Πέμπτη (8/6), στην οδό Φανοσθένους βρέθηκαν:

  • 2 Καλάσνικοφ
  • 2 αλεξίσφαιρα
  • 3 πιστόλια
  • χειροβομβίδα
  • φυσίγγια

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ