Απίστευτο περιστατικό στον Ωρωπό: 22χρονος έκλεψε 35.000 ευρώ, αγόρασε αυτοκίνητο, αποταμίευσε, τζόγαρε και έκρυψε τα υπόλοιπα σε δάσος

Απίστευτο περιστατικό στον Ωρωπό: 22χρονος έκλεψε 35.000 ευρώ, αγόρασε αυτοκίνητο, αποταμίευσε, τζόγαρε και έκρυψε τα υπόλοιπα σε δάσος

Ένα απίστευτο σχέδιο είχε καταστρώσει ένας κλέφτης στον Ωρωπό, προκειμένου να σπαταλήσει τα λεφτά που έκλεψε από τη γειτόνισσά του.

Ο κλέφτης γνώριζε ότι η γειτόνισσά του έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι της, μπήκε από μπαλκονόπορτα, άρπαξε τα χρήματα που είχε η γυναίκα σε μια βαλίτσα και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος φρόντισε να μην χαλάσει όλα τα χρήματα μεμιάς.

Συγκεκριμένα, αγόρασε ένα αυτοκίνητο 7.000 ευρώ, έπαιξε ένα ποσό στον τζόγο, αγόρασε κάποια μικροαντικείμενα και κατέθεσε 2.000 ευρώ στην τράπεζα.

Μάλιστα, έκρυψε το υπόλοιπο ποσό στο δάσος.

Τον κατέγραψαν κάμερες

Ωστόσο, στάθηκε άτυχος, καθώς κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο σημείο και τον ανάγκασαν να ξεθάψει τα χρήματα που είχε κρύψει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το υπόλοιπο ποσό που πλησίαζε τα 23.000 ευρώ και έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο με υλικό από την ανεύρεση των κλοπιμαίων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ