Πάρος: Ψάρεψε... σκύλο από τη θάλασσα - Απίστευτο περιστατικό

Πάρος: Ψάρεψε... σκύλο από τη θάλασσα - Απίστευτο περιστατικό

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που εμφανίζεται σε βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες, με έναν νεαρό στην Πάρο να... ψαρεύει σκύλο μεσοπέλαγα.

Στο βίντεο φαίνεται ο εξουθενωμένος σκύλος να κολυμπάει στη θάλασσα και ο TikToker «Milonakis Kayak Fishing» που είχε βγει με το κανό του για ψάρεμα, τον εντόπισε. Χωρίς να χάσει χρόνο πλησίασε το ζώο και το διέσωσε. Το ανέβασε δίπλα του και συνέχισε να κινηματογραφεί τις εικόνες.

«Είσαι τυχερός» λέει στο τετράποδο ο σωτήρας του, που όπως τονίζει αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για φώκια. Ο σκύλος επέζησε και ο Έλληνας TikToker δέχεται τις τελευταίες μέρες συγχαρητήρια για την ευαισθησία και την πράξη του.

«Είναι σκύλος στη μέση του πουθενά» ακούγεται να λέει ο νεαρός στο ξεκίνημα του βίντεο. Αμέσως μετά κλείνει το κινητό του τηλέφωνο και το ανοίγει ξανά όταν το ζώο βρίσκεται δίπλα του, τυλιγμένο με μία πετσέτα.

Καρέ - καρέ η διάσωση

Ο σκύλος τρέμει από το κρύο και την ταλαιπωρία, αλλά έχει διασωθεί. «Του έχω ρίξει τα ρούχα μου από πάνω και φαίνεται να έχει ηρεμήσει λίγο» λέει ο νεαρός.

Σε βίντεο στο youtube η διάσωση καταγράφεται καρέ – καρέ. Φαίνεται ο τρόπος που ο TikToker ανέβασε τον σκύλο στο κανό και τα όσα ακολούθησαν τα επόμενα λεπτά, μέχρι το κανό να επιστρέψει στη στεριά. Αμέσως μετά ο νεαρός παίρνει το δρόμο για κτηνιατρείο. Η ζωή του σκύλου έχει σωθεί.

Εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Ο ίδιος ο Tiktoker μαζί με τον κτηνίατρο εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του ζώου, καθώς είχε τσιπάκι. Όπως λέει του είπαν ότι το σκυλάκι έφυγε μόνο του, ενώ θα επιστρέψει στο σπίτι αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις από τον κτηνίατρο, καθώς έμεινε επί ώρες στη θάλασσα.

Ο Tiktoker υποσχέθηκε επίσης ότι θα πηγαίνει να βλέπει το σκυλάκι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Τα συγχαρητήρια για την πράξη του δεν έχουν σταματήσει από τη στιγμή που τα βίντεο ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ