Πάτρα: Εξαφανίστηκαν 5 ανήλικα αδέλφάκια από το νοσοκομείο του Ρίου

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν 5 ανήλικα αδέλφάκια από το νοσοκομείο του Ρίου

Μία απίστευτη ιστορία με την εξαφάνιση πέντε παιδιών που με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκαν από την επιμέλεια των γονιών τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Πάτρα.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικιών 8, 9, 10, 11 και 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο. Ωστόσο στη συνέχεια και τα πέντε αδέλφια εξαφανίστηκαν σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας το MEGA, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Παιδιά παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε: «Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για τα παιδιά που παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία επειδή δεν υπάρχουν προνοιακές μονάδες. Τα συγκεκριμένα παιδιά -συνοδευόμενα από αστυνομικούς- ήρθαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου.

Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις που παραπέμπουν και σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Εντολή του εισαγγελέα είναι να μην τα δουν καθόλου οι γονείς. Σε μια παιδιατρική κλινική με δύο νοσηλεύτριες μπορεί να είναι ασφαλή αυτά τα παιδιά», αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ