Περιστέρι: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε δύο ανηλίκους - «Τι ομάδα είστε;» τους ρώτησαν και τους χτύπησαν

Περιστέρι: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε δύο ανηλίκους - «Τι ομάδα είστε;» τους ρώτησαν και τους χτύπησαν

Ακόμα ένα περιστατικό βίας με «πρωταγωνιστές» ανηλίκους εκτυλίχθηκε αυτή τη φορά στο Περιστέρι και μάλιστα είχε οπαδικά κίνητροα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ σε κεντρική πλατεία του Περιστερίου ένας 17χρονος και ένας 18χρονος δέχτηκαν επίθεση από μία συμμορία τριών ατόμων που φορώντας κουκούλες τους προσέγγισαν και αρχικά τους ρώτησαν «τι ομάδα είστε;». Οι δύο ανήλικοι φίλοι ξεκίνησαν να απομακρύνονται λέγοντας ότι δεν ασχολούνται με τα αθλητικά.

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτούν πολλά χτυπήματα – γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ενώ ο 17χρονος μεταφέρθμείο για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις. Μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν να αρπάξουν και τα δύο κινητά τηλέφωνα των θυμάτων τους.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, αξιοποιώντας τις μαρτυρίες των δύο παιδιών και αναζητώντας τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ