Δίωξη για κακούργημα στον 45χρονο πρώην δικηγόρο που συνελήφθη για εμπρησμό -Παραμένει κρατούμενος

Δίωξη για κακούργημα στον 45χρονο πρώην δικηγόρο που συνελήφθη για εμπρησμό -Παραμένει κρατούμενος

Ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου, πρώην δικηγόρου, ο οποίος συνελήφθη να προσπαθεί να βάλει φωτιά στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τον Αυλώνα Αττικής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη (29/8), προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Βρέθηκαν προσανάμματα, φλόγιστρο και πευκοβελόνες στο σπίτι του

Η σύλληψη του 45χρονου έγινε το βράδυ της Πέμπτης (24/8), καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν πευκοβελόνες, φλόγιστρο και προσανάμματα. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων.

Ο 45χρονος προέρχεται από οικογένεια γαιοκτημόνων και μεγάλωσε στην περιοχή του Αυλώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς σπούδασε Νομική, αλλά εδώ και 15 έτη εγκατέλειψε το επάγγελμα και επέστρεψε στα πατρογονικά αμπέλια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ