Ποιος είναι ο «Ξανθός Μάγος» που συνελήφθη για βιασμό 16χρονης -Ο ταχυδακτυλουργός «Κόπερφιλντ από τη Χαλκιδική»

Ποιος είναι ο «Ξανθός Μάγος» που συνελήφθη για βιασμό 16χρονης -Ο ταχυδακτυλουργός «Κόπερφιλντ από τη Χαλκιδική»

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης που αποκαλύφθηκε στη Χαλκιδική. Δράστης ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ο «ξανθός μάγος», ο ταχυδακτυλουργός που έκανε σόου σε Ελλάδα και εξωτερικό τη δεκαετία του '90.

Ο 78χρονος κατηγορείται για τον κατ' επανάληψη βιασμό της βαφτισιμιάς του, 16 ετών τότε, από τον Ιούνιο του 2020 έως και τον Αύγουστο του 2021. Κατηγορείται δε ότι χορηγούσε στην ανήλικη ναρκωτικά. Η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της ανήλικης.

Συγκεκριμένα η νεαρή κατήγγειλε ότι για περίπου ένα χρόνο, ζούσε την κόλαση στο σπίτι του 78χρονου στην Καλλικράτεια, όταν εκείνη βρισκόταν μόνη μαζί του. Υποστήριξε δε ότι ο 78χρονος της έδινε κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ καθιστώντας αδύνατο να αντιδράσει και στη συνέχεια την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του για να εντοπιστούν ενδεχόμενα και άλλα θύματά του.

Σε βάρος του 78χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.

Ο ξανθός μάγος που γυρνούσε την Ελλάδα κάνοντας τρικ και ο βιασμός της βαφτισιμιάς του

Ο άνδρας που συνελήφθη προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό ήταν γνωστός ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα την οποία και τριγυρνούσε επιδεικνύοντας τα τρικ και τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.

Το παρακάτω βίντεο είναι από τεχυδακτιλουργική του επίδειξη:

Δεν ήταν λίγες οι φορές δε, που έβγαινε ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές:

Δημοσιογράφος από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είχε βρεθεί πριν δυο χρόνια στο σπίτι του όπου ο «ξανθός μάγος» μίλησε για... όσα έμαθε στο Θιβέτ μπλέκοντας το σύμπαν και την ύλη στα κόλπα που έκανε σαν ταχυδακτυλουργός, ενώ είχε παρουσιάσει και τα λιοντάρια που είχε σε κλουβιά στο σπίτι του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ