Τατσόπουλος: Φαιδρή η μήνυση Καμπούρη -Θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που κάνουν ευτελή ψηφοθηρία

Τατσόπουλος: Φαιδρή η μήνυση Καμπούρη -Θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που κάνουν ευτελή ψηφοθηρία

O συγγραφέας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (30/1) μετά μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης.

Ο κ. Τατσόπουλος μέσω των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα αφού ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν , έριξε εκ νέου τα βέλη του προς τον κ. Καμπούρη υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να κριτικάρει φαινόμενα θρησκοκαπηλείας από πολιτευτές της χαμηλότερης ψηθοθηρικής κλίμακας.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά τη μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα» έγραψε ο συγγραφέας στην ανάρτηση του.

Την σύλληψη του κ. Τατσόπουλου σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, που σημείωσε πως «προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης και συλλήψεις πολιτών, επειδή εκφράζουν την άποψή τους, είναι καταδικαστέα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS