Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Καινούργιου - «Αρκετά με την παράνοια!»
Φωτογραφία: Youtube

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Καινούργιου - «Αρκετά με την παράνοια!»

Μεγάλη αναστάστωση επικράτησε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου με τον Πέτρο Τατσόπουλο, να εγκαταλείπει εξαγριωμένος το πλατό.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο συγγραφέας θέλησε να τοποθετηθεί για την «επανένωση» του δεξιού χεριού του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου, παρουσία του δημοσιογράφου Ανδρέα Καραγιάννη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος κατηγόρησε την εκκλησία για εμπορευματοποίηση της θρησκείας

Ο Πέτρος Τατσόπουλος καυτηρίασε τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

«Βγάζουν κατά καιρούς κεφάλια και δεκαπέντε χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να εξηγήσω; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάμε τώρα;», σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα τις απαντήσεις όταν τις πω καθαρά τις αιχμές και όχι ως αιχμές;», τόνισε στη συνέχεια.

«Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω;»

«Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω; Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, μη με καλείς στην εκπομπή!», είπε έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να αφήσει τον συνομιλητή του να τοποθετηθεί.

«Επειδή είμαστε σε μία “ορθόδοξη” χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@@λακία θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Αρκετά με την παράνοια!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Πέτρος Τατσόπουλος, αποχωρώντας από το πλατό εξαγριωμένος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη και αναφώνησε: «Βοήθειά μας! Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμα».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ