Πετράκος: «Η μάσκα είναι άχρηστη, δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται;»

Πετράκος: «Η μάσκα είναι άχρηστη, δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται;»

Ο κακός χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου η οποία είχε καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο. Αρχικά η παρουσιάστρια εξέφρασε την έκπληξή της που δέχτηκε την πρόσκληση της εκπομπής καθώς εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεσπάσει εναντίον του με αφορμή τα όσα είχε γράψει για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και την ακύρωση των παρελάσεων.

«Κατάλαβα ότι ξέσπασες γιατί συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός. Έχουμε τρία γεγονότα που κακώς συνδέθηκαν… Η μέρα της παρέλασης είναι πράξη τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ ασύνδετο να μη γίνει αυτή η πράξη τιμής επειδή συμπίπτει με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Η παρέλαση είναι πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά έτσι πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας. Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται» είπε αρχικά ενώ σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε: «Πώς η μαθητική παρέλαση προσβάλλει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά; Κάνοντας αυτό υποβιβάζεται η έννοια της μαθητικής παρέλασης σε μια εκδήλωση… Σύμβολα είναι όλες οι γυναίκες που χάθηκαν από τον καρκίνο του μαστού… Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να στηλιτεύσω τον χαμό μιας γυναίκας που χάθηκε».

Η έντονη αντίδραση της Καινούργιου

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τις διαφωνίες της για το συγκεκριμένο θέμα και πέρασε στο επόμενο θέμα που έχει να κάνει με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιστροφή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Ο τίτλος ότι διαχωρίζω τους ανθρώπους και τραγουδώ μόνο για εμβολιασμένους ήταν σαν να μου έριχνες μπουνιά… Όλα τα μαγαζιά πλέον είναι μόνο για εμβολιασμένους, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν σε αυτά με rapid tests… Αντιδρώ σε τίτλους γιατί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη», είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για να συνεχίσει: «Δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται; Ποιος δεν ακολουθεί την επιστήμη; Όλη μέρα επιστημονικές μελέτες διαβάζω. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές αυτού του αφηγήματος… Η μάσκα είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη. Είναι χρήσιμη μόνο στα χειρουργεία. Διεθνώς έχει περάσει μια γραμμή να μην λέγεται στα Μέσα τίποτα αντίθετο από το επίσημο αφήγημα. Υπάρχει μόνο ένας λόγος που οι άνθρωποι δεν εμβολιάζονται. Φοβούνται. Φοβούνται γιατί ακούν ένα κάρο παρενέργειες… Επειδή δεν έχουν γίνει οι δοκιμές 5-10 χρόνων…Πλέον αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο «Πετράκος αρνητής, αντιεμβολιαστής, ψεκασμένος» θα κινηθώ νομικά… Δε κάνω λόγο για παγκόσμια συνωμοσία αλλά για την πραγματικότητα».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη διαφωνία της και του είπε: «Τα σκέφτεσαι μόνος σου αυτά που λες;»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ