Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στην υπόθεση με τον γνωστό ράπερ

Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στην υπόθεση με τον γνωστό ράπερ

Ασκήθηκε δίωξη για βιασμό σε 24χρονο τράπερ και δύο συνεργούς του, έναν 23χρονο ημεδαπό και έναν 30χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, ύστερα από την καταγγελία που έγινε από 19χρονη, ότι έπεσε θύμα τους στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν αποβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο τράπερ οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Ρεθύμνου και εις βάρος του ασκήθηκε βαρύτατη κακουργηματική δίωξη. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Oι άλλοι δύο φερόμενοι συνεργοί, με βάση τις πληροφορίες του cretalive, μένουν στην Κρήτη και αναμένεται να παραδοθούν στις Αρχές. Για την υπόθεση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η ιατροδικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η καταγγέλλουσα φέρεται να είπε στις Aρχές ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η κοπέλα είχε πάει στη συναυλία ενός άλλου τράπερ και το βράδυ φέρεται να πήγε στο ξενοδοχείο στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου, μαζί με τους φερόμενους δράστες, διασκέδαζε πίνοντας. Εκεί κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε, ενώ μία ώρα αργότερα μία φίλη της πήγε να την παραλάβει. Το πρωί προχώρησε στην καταγγελία του περιστατικού στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ