Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιο το παρασκήνιο της συνάντησής της με τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιο το παρασκήνιο της συνάντησής της με τον Μάνο Δασκαλάκη

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν μετά από πολύ καιρό η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, την περασμένη Δευτέρα, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως δεν επιθυμεί καμία επαφή με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Απέφευγε να την κοιτάξει

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το T-live, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μπήκε αμίλητος στην αίθουσα του δικαστηρίου και κάθισε μαζί με τους δικηγόρους του στην πρώτη σειρά των εδράνων, περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία «σάρωσε» με το βλέμμα της όλο τον χώρο, το πρώτο βλέμμα ήταν αυτό προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον ίδιο να αποφεύγει να την κοιτάξει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν μπήκε στην δικαστική αίθουσα επικράτησε σιγή και φέρεται να ήταν ατάραχη. Κατέβασε την μάσκα της και κοίταξε ποιοι ήταν εκεί και παρακολουθούσαν τη δίκη. Βρέθηκε μάλιστα κοντά στο σημείο όπου καθόταν ο Μάνος Δασκαλάκης, με το βλέμμα της να μένει ελάχιστα δευτερόλεπτα πάνω του. Εκείνος από την πλευρά του, είχε καρφώσει το βλέμμα του ευθεία μπροστά για να αποφύγει να κοιταχτούν.

Το μεσημέρι η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

Σήμερα, η Ανακρίτρια που ερευνά τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναμένει την κατηγορούμενη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, για την απολογία της .

Τρεις ώρες μετά, η 34χρονη καλείται να βρεθεί ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου ξεκίνησε την Δευτέρα η δίκη της για τον θάνατο της πρώτης κόρης της, Τζωρτζίνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ