Σάλος στη Χαλκιδική: Κρυφή κάμερα σε ξενοδοχείο κατέγραψε τις κινήσεις 10 ζευγαριών - Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης

Σάλος στη Χαλκιδική: Κρυφή κάμερα σε ξενοδοχείο κατέγραψε τις κινήσεις 10 ζευγαριών - Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι κρυφή κάμερα σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στην Άφυτο, κατέγραφε τις κινήσεις ζευγαριών, που έμεναν σε κάποιο από τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά του.

Ο κοινοτικός σύμβουλος της περιοχής Θωμάς Ζησόπουλος, ανέφερε το πρωί, μιλώντας στο Mega, πως από τη συγκεκριμένη κάμερα έχουν καταγραφεί συνολικά 10 ζευγάρια που είχαν διαμείνει στο δωμάτιο.

Μάλιστα, κρυφές κάμερες βρέθηκαν σε όλα τα δωμάτια, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τα ξήλωσε και τα έκρυψε σε αποθηκευτικό χώρο.

Ο κ. Ζησόπουλος είπε πως αυτήν τη στιγμή ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εάν και οι υπόλοιπες κάμερες κατέγραφαν τους ενοίκους.

Σχετικά με τη λειτουργία του καταλύματος, ανέφερε πως είναι κλειστό πλέον και ο ιδιοκτήτης έχει ξηλώσει και τις επιγραφές, προκειμένου να μην στοχοποιηθεί από τα κανάλια.

«Πρόκειται για έναν πρόσχαρο και ευγενικό άνθρωπο. Έναν πολύ καλό επαγγελματία 33 χρόνων.Κανένας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτό το παιδί θα είχε στήσει αυτόν τον ηλεκτρονικό μηχανισμό», δήλωσε ο κ. Ζησόπουλος.

«Από θέμα ηθικής όλοι οι εργαζόμενοι έφυγαν από το κατάλυμα», πρόσθεσε.

Μετά την καταγγελία, κλήθηκε για εξηγήσεις από τους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου», επισήμανε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να μην αρνήθηκε ότι η κρυφή κάμερα του ανήκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως την είχε βάλει, όχι για να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, αλλά για να είναι σε θέση να γνωρίζει αν σημειώνονται κλοπές.

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν χαθεί πράγματα από τα δωμάτια. Δεν μπήκαν οι κάμερες για άλλους σκοπούς. Στους πελάτες όμως, κανείς δεν έλεγε για τις κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS